Af - 14/09-15 21:58

Drama bag skærmen: Klappen gik helt ned for Robinson-deltagerDrama bag skærmen: Klappen gik helt ned for Robinson-deltager

Bianca måtte i sidste uge forlade ‘Robinson Ekspeditionen’ grundet sygdom. Det blev for meget for kæresten David, der gik mere ned med flaget, end man så på tv.

Bildstrecke im Grossformat »
Se deltagerne i galleriet - De var hinandens første kærester, da de var helt unge. De mødte hinanden igen 12 år senere og blev kærester igen. Tina var med i Paradise Hotel i 2011. - Mark var med i Big Brother 2014, Monique var med i Paradise Hotel 2015. De mødte hinanden til Susan Ks fødselsdag for få måneder siden. De har kysset lidt og kender ikke hinanden særlig godt. Robinson er som en date for dem. - Efter hjemkomsten fra Robinson Ekspeditionen er de to realitydeltagere officielt blevet et par. - Noam og Daniel vil gerne vise seerne, at ikke alle bøsser er som Gustav! Noam arbejder næsten tre fuldtidsjobs for at betale hans levestil. Daniel arbejder også meget. Derfor har de ikke meget fritid sammen, og Robinson-deltagelsen skal hjælpe dem med at lære hinanden bedre at kende på godt og ondt. - Den eneste lighed mellem Brian og Lene er, at de er lige stædige. Der gik lang tid før de flyttede sammen, da ingen af dem ville flytte. Det endte med at Lene ofrede sig og flyttede til Køge. - Nyforelskede på 23. år. Jesper bliver til grin i den lokale lystfisker-forening, hvis ikke han fanger fisk på øen. - Mikael var med i Robinson 2013 – røg ud med en skade. Mikael er med for at få revanche. Han vil gerne afslutte Robinson ordentligt. Sanne er med for at støtte ham, og Mikael mener, at hun er en stor pige, der godt kan klare sig selv. - De er begge adventure-fyre og med for udfordringen – og ikke mindst pengene! - Et virkelig sammentømret par, som måske trænger til at få rystet posen. De har været sammen i over halvdelen af deres liv. Hun var 14, og han var 16, da de fandt sammen. - De kan blive uvenner i en uge over et spil tegn og gæt. De er helt holdt op med at spille spil sammen. De er MEGET konkurrencemindede! - Er med for udfordringens skyld. - De skal giftes til august. Bianca er katolik, og derfor går de til bryllupsforberedelse hver mandag. De vil ikke stå i skyggen for hinanden. De slår sten/saks/papir for at finde ud af, hvem der skal tænde for tv'et. Kærestepar fra Aarhus, der ikke har den store bagage af eksotiske oplevelser sammen. Robinson bliver deres første store tur ud i verden.

Se alle deltagerne i årets ekspedition i galleriet.

David valgte mandag aften at forlade årets Robinson Ekspedition.

Men seerne fik ikke lov at se, hvor slemt det i virkeligheden stod til for den brølstærke mand fra Skovlunde. Da hans partner Bianca forlod øen grundet sygdom, blev han skubbet så langt ud af balance, at han måtte have flere samtaler med en psykolog, efter han kom hjem.

- Man ser ikke, hvor syg Bianca i virkelig er, og efter hun ryger ud, og jeg ved, hvor slemt hun har det, der begynder min klap stille og roligt at gå ned. Jeg kortsluttede, siger David, som blev tilset af produktionen, der hurtigt kunne se, at hans tid på øen var forbi.

Han begyndte også at trække sig tilbage, når kameraholdet ankom til øen.

- Jeg havde ikke lyst til at være i nærheden af kameraerne, fordi jeg blev spurgt til nogle ting, som jeg ikke kunne sætte ord på. Det var enormt frustrerende, og det gjorde mig ked af det, for jeg vidste ikke, hvad der skete i hovedet på mig. Jeg kunne ikke hænge sammen, siger David, der fortsætter:

- Produktionen snakkede med mig, for jeg forstod ikke, at jeg ikke kunne tackle alle de ting, der skete i mit hoved. Jeg følte, at jeg var ansvarlig for, at hun havde det godt, og mit hoved kunne simpelthen ikke overskue, at hun var væk. Der stoppede mit spil, jeg kunne ikke hænge sammen. Robinson var min drøm og ikke hendes, så jeg følte mig skyldig, siger David.

'Robinson'-deltager afslører: Øen flød med slikpapir
'Robinson'-deltager afslører: Øen flød med slikpapir

Kjeldbjerg: Exceptionel situation
Normalt ser man, hvordan værten Jakob Kjeldbjerg forsøger at overtale deltagerne til at fortsætte i ekspeditionen, men det var ikke tilfældet her.

- Davids farvel kom som et lyn fra en klar himmel. Alle kender mit syn på folk, der giver op, men her var tale om en meget, meget exceptionel situation. For en sjælden gangs skyld tager jeg bare til efterretning, at der er en dejlig, ung mand, der knækker og ikke kan mere. Det respekterer jeg, siger en usædvanligt kortfattet Kjeldbjerg.

David måtte gøre brug af produktionens psykolog efter hjemkomsten.

- Jeg snakkede med ham et par gange, for jeg havde nogle ting og følelser, som jeg havde svært ved at sætte ord på. Jeg følte - og det gør jeg egentlig stadigvæk - at jeg var skyld i, at hun havde det, som hun havde det, for Robinson var min drøm, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Anklage: TV3 hemmeligholdt den sande årsag til deltagers exit

LÆS OGSÅ: TV3 skyder mod egen deltager: Kontraktbrud og snyderi

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx