Af - 16/11-16 19:28

Savner du 'Den store bagedyst'? Peter Ingemann kommer dig til undsætningSavner du 'Den store bagedyst'? Peter Ingemann kommer dig til undsætning

Onsdag aften plejer normalt at være lig med ’Den store bagedyst’ i fjernsynet. Har du kageabstinenser? Bare rolig. På TV2 står den tidligere bagedyst-vært Peter Ingemann klar til at hjælpe dig.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er onsdag aften, klokken er 20.00, og du sidder klar foran fjernsynet til endnu en omgang ’Den store bagedyst’. Chok! Der var finale sidste onsdag, så i denne uge sender de et eller andet kedeligt program om kongefamilien.

Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre af dig selv, kan du slå over på TV2, hvor den tidligere bagedyst-vært Peter Ingemann står klar med boligprogrammet ’Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’.

- Altså det er jo en genudsendelse, men ja, det vil klart være et godt program at slå over på, fortæller Peter Ingemann, da metroxpress ringer.

Kan du huske, hvad der sker i programmet?

- Nej.

TEST DIG SELV: Kan du huske deltagerne fra 'Den store bagedyst' 2016?
TEST DIG SELV: Kan du huske deltagerne fra 'Den store bagedyst' 2016?

I programoversigten står der: ’Friluftsmenneskerne Janni og Anders bor med deres lille søn Jens i en lejlighed i det nordlige Aarhus. Siger det dig noget?

- Tja, tjo…Det er jo nok to år siden, vi optog det. Det er vist noget med, at de skal have et lille landsted i Nordjylland. Det vil jeg klart anbefale, at man ser. Hvis ikke man så det første gang, bør man se det nu.

Fulgte du med i ’Den store bagedyst’ i år?

- En lille smule. Jeg plejer jo mest at se mine egne programmer, haha. Det er jo mit eksprogram.

Så du finalen?

- Nej, der var jeg ikke hjemme. Men det var sjovt at lave dengang, og nu har Timm vel kørt det i en to-tre år? Det er et glimrende program.

Sune vandt 'Den store bagedyst' -  sådan fejrede han det
Sune vandt 'Den store bagedyst' - sådan fejrede han det

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx