Af Louise Petring - 06/02-18 19:34

'Fuckbois' fortryder ikke DR-program: - Det var lidt mærkeligt for min mor i starten'Fuckbois' fortryder ikke DR-program: - Det var lidt mærkeligt for min mor i starten

En af de 19-årige medvirkende fortæller, at han har haft 40 piger med i seng.

storybild

Første afsnit af programmet 'fuckbois' kan lige nu ses på DR.

Et nyt DR3 program har forarget og delt vandende. Programmet hedder 'Fuckbois', og får premiere onsdag. Men allerede nu kan det ses på DR's hjemmeside.

I programmet følger man tre unge fyre på 19 år. Deres samtaler handler mest om, hvem der har været sammen med flest og hvem, der kan score efter en bytur. For dem er det en konkurrence, og alt efter, hvem der har været sammen med flest, får man en høj status i deres vennegruppe.

Progammet har givet drengene en masse god opmærksomhed. Men de indrømmer dog, at det mest er den dårlige opmærksomhed, der fylder. De tre unge fyre er ikke kede af at have deltaget i programmet. Men efter programmet er blevet offentliggjort på DR's hjemmeside, har de dog reflekteret over deres deltagelse.

»Jeg vil ikke sige, vi er helt 'hyped' over at være med i programmet, men vi fortryder det heller ikke,« fortæller Kim Taggaard, som er en af de tre 'fuckbois' i programmet.

Mikki Wisler, Victor Skjødt og Kim Taggaard er de tre unge fyre, der agerer som hovedroller i programmet. De bor hjemme hos deres forældre syd for København, men det stopper dem ikke fra at tage til indre København og tage i byen i weekenderne, drikke sig fulde og tage piger med hjem, når aftenen lakker mod enden. Kim Taggaard fortæller i programmet, at han har været sammen med 40 piger.

»Det var lidt mærkeligt for min mor i starten. Men så er det bare begyndt at være sådan 'nå, hvem er det nu, du har med hjemme?' Så det er blevet ret normalt for hende. Og hun siger aldrig deres navn, for hun er bange for, hun siger nogle andre pigers navn,« fortæller Kim i programmet hvortil Victor tilføjer »Min mor siger 'ej, har hun ikke været der før hende dér? Hvor jeg siger 'ej mor, det har hun ikke'«

Selv om programmet hedder 'Fuckbois', er det ikke et begreb, de selv identificerer sig med.

»Nej. Vi ser ikke os selv som 'fuckbois',« fortæller Kim Taggaard. For dem handler det nemlig ikke nødvendigvis om, hvor mange piger de kan score, men mere om, hvor godt de ser ud.

»Vi vurderer pigerne på en skala fra 1-10, hvor 1 er rigtig grim, 5 er middel og 10 er rigtig dejlig. Hvis man scorer en 10'er så får man rigtig gode 'creds' fra drengene,« fortæller de i programmet.

De har ingen intentioner om at få en kæreste, da deres venskab kommer i første række. Pigerne er bare en bonus.

Siden programmet i søndags blev tilgængeligt på DR's hjemmeside, har drengene de seneste dage fået både god og dårlig respons.

»Der er rigtig mange meninger om programmet. Vi har fået alt fra hate til en masse følgere på instagram. Der er også en facebook-gruppe, hvor folk 'hater' på os og skriver, vi er til grin og er dumme,« fortæller Mikki Wisler og fortsætter.

»Men jeg synes, det er okay, for jeg kender ikke dem, der hater. Når det er fremmede, påvirker det mig ikke særligt meget. De fleste af vores venner, synes det er sjovt, vi er med i programmet.«

Efter programmet har de især fået en helt bestemt opmærksomhed, de er meget tilfredse med.

»Mange piger har skrevet til os. Og de er ligeglade med programmet, da de godt kan se, det er opstillet,« fortæller Kim.

LÆS OGSÅ: DR3 med nyt eksperiment: Sådan skal danske singler finde kærligheden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI udvider varsel: Risiko for...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-stjerne er blevet...
bt.dk
Kronprinsen dybt rørt af danskernes...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx