Af - 11/01-14 09:21; Opdateret: 11/01-14 09:31

Kynisk Blachman bliver hyldet af seerneKynisk Blachman bliver hyldet af seerne

Thomas Blachman er kendt for at sige tingene råt for usødet, når han skal afgive sin dom over for håbefulde 'X Factor'-deltagere. I aftes var ingen undtagelse.

storybild

Thomas Blachman er kendt for at sige tingene råt for usødet, når han skal afgive sin dom over for håbefulde 'X Factor'-deltagere. I aftes var ingen undtagelse. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Den ikoniske X Factor-dommer lod sig ikke påvirke af 19-årige Marina fra Mern ved Vordingborg, som med tårerne trillende ned ad kinderne fortalte om sin far, der først havde overvundet en svær kræftsygdom og senere kom ud for en trafikulykke med flere brud på rygsøjlen som til følge.

Med ordene:

- Din far siger du? Det er også noget frygteligt noget. Men det er hver tredje mand, der bliver ramt af kræft. Sådan er det. Prøv at hør her. Det er personlige sager, og det skal vi ikke rode rundt i her. Det bliver for meget følelser på den måde, men lad os lave en afgørelse, lød det fra Blachman, inden han gik videre.

Kynisk Blachman til pige med syg far: 'Sådan er det'
Kynisk Blachman til pige med syg far: 'Sådan er det'

Han mente altså helt tydeligt, at X Factor-deltagerne anno 2014 skal bedømmes på talent og ikke deres historie - lige meget hvor tragisk den end måtte være.

Og den holdning er den 'skaldede hævner' helt åbenlyst ikke ene om.

I en afstemning på mx.dk svarer 68 procent af i alt 977 deltagere, at de ikke synes, at Blachman var kynisk. Og på Facebook svømmer det over med tilkendegivelser fra seere, der mener, at dommeren gjorde det helt rigtige:

- Det er jo ikke medlidenhed, hun skal igennem X-Factor på. Jeg synes også, det var lige før det blev for meget. Næsten følelses-porno for åben skærm, lyder det fra Claire Kehlet. Hun bakkes op af en anden kvindelig X-Factor seer.

Blachman indrømmer: Jeg er talentløs
Blachman indrømmer: Jeg er talentløs

- Hvorfor skal man ynke sig til at komme videre?? Jeg troede, det handlede om talent og ikke medynk. Alt kan siges med måde, men der er sgu mange, der har det hårdt, skriver Katja Svøster Ritzau.

Thomas Blachman har ry for at være den hårde hund i dommerpanelet, men den gængse opfattelse blandt seerne går på, at hans opførsel i går var yderst professionel.

Blachmans hilsen til Helle Thorning: Det var noget lort!
Blachmans hilsen til Helle Thorning: Det var noget lort!

- Jeg synes, han gjorde det fint i at afrunde den hurtigt, hun var der for at få bedømt sine sangtalenter ikke sine følelser for sin far, det handler ikke om kynisme, men professionalisme, skriver Amalie Bernstorff Jakobsen, som støttes af en håbefuld Esben Binderup Christiansen:

- Thomas Blachmann som undervisningsminister.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

41-årige Niklas havde succes, men gik...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Historisk punktum for dansk...
bt.dk
Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx