Af - 27/07-15 15:51

TV: Ny Netflix-serie proppet med store navneTV: Ny Netflix-serie proppet med store navne

Netflix har taget en kultfilm fra 2001 og lavet en serie i otte afsnit ud fra den. Bradley Cooper, Paul Rudd og "Weird Al" Yankovic er på rollelisten.

Se et klip bag kameraet fra 'Wet Hot American Summer: First Day of Camp'. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Kender du filmen 'Wet Hot American Summer' fra 2001?

Okay, måske ikke, men hos dedikerede fans og hos Netflix er der tale om en kultfilm, der fortjener en genoplivning. Så det har streamingtjenesten gjort med otte afsnit, der skal foregå i tiden op til filmen - altså en såkaldt prequel.

Serien, der får titlen 'Wet Hot American Summer: First Day of Camp', får premiere på fredag, og hvis du lige skal have en forsmag på, hvordan Bradley Cooper og Paul Rudd ser ud som teenagere, så tag et kig bag kameraet i videoen øverst.

De to spillede også med i filmen tilbage i 2001 sammen med blandt andet Amy Poehler og Elisabeth Banks, og de er alle fire blevet veletablerede navne i komediebranchen, blandt andet på baggrund af deres roller i filmen.

Netflix hæver prisen - så meget dyrere bliver det for dig
Netflix hæver prisen - så meget dyrere bliver det for dig

TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?
TV: Vil du kunne klare verdens vildeste forhindringsbane?

Den handler om en gruppe unge menneskers sidste dag på Camp Firewood, hvor der en masse, de skal nå, inden virkeligheden kalder igen. Tiden er skruet tilbage til sommeren 1981, der sjovt nok både er våd og varm.

Sådan ser plakaten til serien ud.

TV: Genialt Carlsberg-stunt er indbegrebet af god stil
TV: Genialt Carlsberg-stunt er indbegrebet af god stil

Serien kommer så til at tage udgangspunkt i den første dag på campen, og selv om der er gået 14 år siden filmen, er det lykkes holdet bag at hente en stor del af de originale skuespillere tilbage og så tilføje nogle nye store navne.

Det drejer sig blandt andet om Chris Pine (kendt fra Star Trek), John Hamm (Mad Men), Kristen Wiig (Bridesmaids) og "Weird Al" Yankovic. De fleste af dem har fået mindre, men ret skøre roller, så et par platte grin burde der være garanti for.

Bradley Cooper, Jon Hamm og Paul Rudd i deres roller i 'Wet Hot American Summer: First Day of Camp'.

INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie
INTERVIEW: Netflix klar med ny sexfyldt serie

Både serien og filmen er skrevet af David Wain og Michael Showalter, mens det er førstnævnte, der sidder i instruktørstolen.

'Wet Hot American Summer: First Day of Camp' kan ses fra på fredag den 31. juli, hvor alle otte afsnit bliver tilgængelige.

LÆS OGSÅ: Test dig selv: Så lidt skal du spise for at tabe dig

LÆS OGSÅ: Erklærer krig mod BBC: Top Gear-drengene flytter til Netflix

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Så er Superliga-programmet klar: Her...
bt.dk
Overrasket Wozniacki kan ikke tro...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx