Af Katrine Frederikke Wandrup - 04/10-17 15:04

Husker du 'Making a Murderer'? Nu er der en vild udvikling i sagenHusker du 'Making a Murderer'? Nu er der en vild udvikling i sagen

Historien fortsætter efter den populære serie på Netflix stoppede.

storybild

Steven Avery. (Billede: Handout)

Steven Avery fra Manitowoc County, Wisconsin, USA, som er hovedpersonen i Netflix' true crime-serie 'Making a Murderer', har fået afvist sin ansøgning om, at hans sag skulle for retten igen.

Avery blev idømt livstid i fængsel, efter han i 2005 blev kendt skyldig i mordet på den 25-årige Teresa Halbach, skriver ABC News.

Han erklærer stadig sig selv for uskyldig.

Hans advokat, Kathleen Zellner, ansøgte om en ny retssag, fordi hun mente, at der var kommet nye beviser frem i lyset, som ville kunne bruges.

'Vi har yderligere testresultater og vidneforklaringer. De videnskabelige undersøgelser er endnu ikke færdige, og vi er optimistiske i håbet om, at hr. Averys straf vil frafalde,' skriver hun i en udmelding, som hun har delt på Twitter.

Dog vurderede dommeren, at de nye beviser ikke var nok til at iværksætte en ny retssag.

I 2016 blev Steven Averys nevø Brendan Dassys dom fra 2007, hvor han blev dømt for at have assisteret Avery med mordet, suspenderet.

Nyheden har spredt sig til mange af de store amerikanske medier, og også nyhedsværten Steve Chamraz har delt dommerens afgørelse på Twitter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rose fik et opkald, hun ikke skulle...
bt.dk
Lagde du mærke til denne detalje til...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Sensationelt: Lyngby rykker ud af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx