Af - 10/01-16 20:47

Læk: Sophia fra ‘X Factor’ skal være med i Melodi Grand PrixLæk: Sophia fra ‘X Factor’ skal være med i Melodi Grand Prix

Søndag kom DR ved en fejl til at lække de 10 deltagere ved årets Melodi Grand Prix. Sophia Nohr fra ‘X Factor’ er én af de 10 kunstnere.

Bildstrecke im Grossformat »

Søndag blev de 10 sange til dette års Melodi Grand Prix afsløret 2,5 uger før tid, da der pludselig lå en spilleliste med dem på Spotify.

Og det var et uheld, erkender underholdningschef på DR1, Jan Lagermand Lundme, over for metroxpress.

For Sophia Nohr passede det dog meget godt, at nyheden kom frem netop i dag. Det er hendes fødselsdag, og den tidligere X Factor-deltager skal være med i Melodi Grand Prix'et.

DR forklarer: Sådan blev sangene fra Melodi Grand Prix lækket
DR forklarer: Sådan blev sangene fra Melodi Grand Prix lækket

Nu er det offentliggjort, at du skal være med i Melodi Grand Prix. Hvordan er det?

- Det kom godt nok bag på mig, at det kom ud i dag. Der skulle have været et pressemøde. Vi har ikke engang fået taget pressebilleder endnu, så det er lidt uheldigt. Men det er min fødselsdag i dag (10. januar, red.), så det er da en dejlig ekstra gave.

Fortæl lidt om sangen, du skal optræde med.

- Den hedder ‘Blue Horizon’ og er skrevet til mig af to dygtige sangskrivere, efter jeg har givet dem en ud fra de idéer, jeg havde til sangen. Så man kan sige, at jeg kom med ingredienserne, og så bagte de kagen. Den handler om om kontraster mellem kaos og den indre ro.

DR-ups: Her er Melodi Grand Prix-sangene - offentliggjort FØR tid
DR-ups: Her er Melodi Grand Prix-sangene - offentliggjort FØR tid

Hvorfor hedder den ‘Blue Horizon’?

- Jeg havde en hest som barn, så når jeg skulle give slip og være i min egen verden, så tog jeg min hest, og så løb vi ude på markerne. Ingen sadler, ingen tøjler, bare ud i det fri. Rejsen ud i horisonten gav mig ro.

Har du altid drømt om at være med i Melodi Grand Prix?

- ‘X Factor’ har ikke været en drøm, men det har ‘Melodi Grand Prix’ faktisk. Min veninde Clara og jeg har altid haft det som en barnedrøm, og nu går den i opfyldelse sammen. Hun skal nemlig spille kontrabas på scenen med mig.

Er du bange for at blive sat i bås, når du skal være med i endnu en sangkonkurrence?

- Jeg er hende fra nogle sangkonkurrencer, men jeg kommer ind som mig selv og har en integritet i det, jeg laver. Så det tror jeg ikke kommer til at have nogen betydning. Jeg har ikke noget imod at være i bås, for jeg skal nok vise mit værd.

LÆS OGSÅ: Melodi Grand Prix skal afholdes i Jylland

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx