Af Sebastian Kirk - 18/09-17 15:38; Opdateret: 18/09-17 18:48

'Chok' ved nattens Emmy-uddeling: Nu taler alle om det forbudte kys'Chok' ved nattens Emmy-uddeling: Nu taler alle om det forbudte kys

Alexander Skarsgård og Nicole Kidman kyssede under nattens Emmy-uddelinger - og det gik ikke uset hen.

storybild

Alexander Skarsgård og Nicole Kidman med deres Emmy-statuetter. (Billede: LUCY NICHOLSON)

Intet stort award-show, hvor alverdens kendte skuespillere er samlet, er komplet uden en lille skandale.

Og sådan én var der selvfølgelig til Emmy-uddelingen - 'tv-seriernes Oscars' - i nat dansk tid. I hvert fald var der en episode, som nu har stjålet al opmærksomheden på de sociale medier.

For da svenske Alexander Skarsgård skulle modtage en Emmy for bedste mandlige birolle i en tv-serie - for sin rolle i HBO-serien 'Big Little Lies' - fejrede han det på en noget opsigtsvækkende facon.

På vej op til scenen, hvor Dolly Parton og Jane Fonda skulle overrække statuetten til ham, passerede han således lige Nicole Kidman, der også spiller med i 'Big Little Liars'. Og hun fik straks et smækkys lige på munden - mens hendes mand, Keith Urban, stod og kiggede på.

Umiddelbart så det hverken akavet eller uheldigt ud - det virkede ret afslappet - men på Twitter var der mange, der bed mærke i det.

'Det kys mellem Alexander Skarsgård og Nicole Kidman gjorde mig utilpas #ligeforandinmand,' lyder det eksempelvis fra brugeren Megan G.

'Var det bare mig, eller kyssede Alexander Skarsgård lige Nicole Kidman på munden?!,' skriver Chris Rackliffe.

Andre tog det mere afslappet ...

… Og andre var bare misundelige:

Nicole Kidman vandt i øvrigt også selv en Emmy for sin rolle i 'Big Little Lies'. Derudover kan det nævnes, at HBO-serien 'The Handmaid's Tale' vandt prisen for bedste serie, mens Elisabeth Ross vandt prisen for bedste skuespillerinde i netop den serie. Prisen for bedste mandlige hovedrolle gik til Sterling K. Brown for hans rolle i serien 'This Is Us'.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er blevet...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
McGregor: Derfor kommer Mayweather...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx