Af David Andersen - 05/02-18 08:11

Netflix med kæmpe Superbowl-overraskelse: Længe ventet horrorfilm kan nu streamesNetflix med kæmpe Superbowl-overraskelse: Længe ventet horrorfilm kan nu streames

Netflix overraskede hele verden med en reklame for 'Cloverfield 3' under Superbowl, og har nu gjort filmen tilgængelig i hele verden.

Cloverfield Paradox Trailer

Superbowl-søndag er ikke bare en af årets største dage for sportsfans.

Det er også en kæmpe dag for reklamebranchen, der rask væk betaler en million kroner i sekundet for at få deres budskaber ud til seere i hele verden i kampens reklamepauser.

Hvert år snakkes der om de kreative og ofte kontroversielle reklamer i dagevis efter, men i år kommer Netflix utvivlsomt til at løbe med en del af opmærksomheden. De havde nemlig uventet købt en reklameplads under søndagens kamp, som Philadelphia Eagles vandt 41-33 over New England Patriots.

Her reklamerede de for den længe ventede 'Cloverfield 3', som har fået titlerne 'The Cloverfield Paradox' og 'God Particle'.

Traileren kan du se i videoen over artiklen.

Filmen kommer 10 år efter 1'eren, som var en 'found footage' monsterfilm, der fulgte en gruppe newyorkeres flugt fra et mystisk og kæmpestort rumvæsen. Toeren var en mere afdæmpet psykologisk thriller om en kvinde, der efter en bilulykke vågner om i en bunker, som hun ikke må forlade, fordi rumvæsener angiveligt har angrebet Jorden.

I treeren følger vi ifølge IMDB astronauterne på en rumstation, som har eksperimenteret med en partikelaccelerator, og har opnået nogle højest bekymrende resultater. Derefter bliver deres ophold i rummet hurtigt til en kamp for overlevelse.

Filmen er allerede lagt på Netflix i Danmark og resten af verden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx