Af - 27/10-15 18:43

DR-stjerner i sorg: Populær serie udskudt til næste årDR-stjerner i sorg: Populær serie udskudt til næste år

Nak og æd skyder sjette sæsons sidste fire afsnit til næste år på grund af et pludseligt dødsfald på holdet.

Bildstrecke im Grossformat »

Billeder fra programmet.

Holdet bag det populære Nak og Æd-program, der bliver sendt på DR2, har valgt at udskyde de sidste fire udsendelser fra efteråret til begyndelsen af næste år på grund af et pludseligt dødsfald.

På udsendelsens Facebook-side skriver holdet, at det er Nak og Æds klipper, Adam Ross, der er død af uopdagede hjerteproblemer. Klipperen blev 54 år.

- Vi har været meget påvirket af tabet af Adam, som vi alle holdt meget af – og håber at I vil have forståelse for, at vi bliver nødt til at udskyde de sidste 4 afsnit af sæson 6 til starten af det nye år. Så snart vi kender sendedatoerne annoncerer vi dem naturligvis her på Facebook, skriver redaktionen på deres Facebook-side, der både tæller værterne Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk, samt resten af den lille redaktion, der står bag kameraet.

Kendiskok: Sådan laver du perfekt flæskesteg
Kendiskok: Sådan laver du perfekt flæskesteg

På grund af det pludselige tab har holdet bag den populære jagt-serie allieret sig med Marco Møller, der har været med til at opfinde formatet i sin tid. Med hans hjælp får de klippet de sidste afsnit sammen, og det vil derfor være muligt at fælge med i jagten på henholdsvis rensdyr og sæl på Svalbard, vagtler i Rumænien og sneppearten bekkasin i Danmark.

På søndag bliver foreløbigt sidste afsnit 'Nak & Æd – en sort råbuk i Tyskland' sendt på DR2 klokken 21, og slutningen på sæsonen må man så vente med til begyndelsen af 2016.

Adam Ross er oprindeligt fra London og har klippet alt fra dokumentarer til kortfilm, og blandt andet også julekalenderen 'Ludvig og Julemanden' med komikeren Lars Hjortshøj som nissefar.

DR får skarp kritik for arrangeret Martin-comeback
DR får skarp kritik for arrangeret Martin-comeback

Se redaktionens mindeord om deres bortgåede kollega nedenfor.

Kære Nak & Æd-venner - vi har brug for at stå sammen med jer...En uge før premieren på den nuværende sæson, mistede vi...

Posted by Nak & Æd on Tuesday, 27 October 2015

LÆS OGSÅ: Kom med backstage: Så spartansk 'bor' de danske stjerner på Roskilde

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx