Af Laura Rode Nygaard - 10/08-17 13:02

DR afslører: Her er årets X Factor-dommereDR afslører: Her er årets X Factor-dommere

Rygterne har svirret i et stykke tid, men torsdag kunne DR bekræfte det, BT tidligere har erfaret: Sanne Salomonsen skal være dommer i 'X Factor'.

storybild

(Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

Den 61-årige superstjerne og rockmama bliver flankeret af de garvede herrer Thomas Blachman og Remee, som har meldt sig klar på endnu en sæson af det populære talentshow

Sanne Salomonen har tidligere blandt andet været gæstedommer i talentprogrammer som 'Talent 09' og 'Scenen er din', men nu er hun altså færdig med at være vikar. Hun afløser dermed sangerinden Mette Lindberg, som efter to år i stolen ikke længere skal dømme håbefulde sangtalenter i bedste sendetid.

Til ugebladet Tæt På udtalte Mette Lindberg for nylig, at hun har brug for at prøve noget andet.

»Det har hele tiden ligget i baghovedet på mig, at jeg gerne ville lave to sæsoner. Den første brugte jeg på at finde ud af, hvor lang tid det tager at lave, og hvad det indebærer. Det er jo et forløb, der strækker sig over otte måneder. Tre minutter på tv kan tage to dage at lave. Og det er ikke, fordi jeg ikke synes, det er sjovt, men nu har jeg lavet de to sæsoner, og nu er jeg nødt til at koncentrere mig om min musik igen,« siger den karismatiske eks-dommer til Tæt På.

Til gengæld er hendes tætte veninde og X Factor-kollega Sofie Linde mere end klar på igen at gelejde seerne gennem talentmassen som vært på programmet. Det bekræftede hun mandag.

»Man kan ikke tage det som en selvfølge at blive valgt til at være værtinde for 'X Factor' år efter år. Jeg havde faktisk næsten afskrevet håbet om at få endnu en sæson,« fortalte Sofie Linde, der fik sit tv-gennembrud i 2009 som børnevært på DR's børnekanal Ramasjang.

»Det var ekstremt nervepirrende at sidde og vente på det opkald, hvor jeg ville få at vide, om jeg skulle med ombord igen! Derfor blev jeg meget glædeligt overrasket, da de ringede og fortalte mig den fantastiske nyhed.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
800 år gammelt dansk slot får vild...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx