Af Niels Pedersen - 13/12-17 13:25; Opdateret: 13/12-17 13:35

Årgang 0 vender tilbage MEGET snartÅrgang 0 vender tilbage MEGET snart

Og det er ikke den eneste gode nyhed fra Rachel og Stephanie.

storybild

'Årgang 0' (Foto: Camilla Hey/TV2)

Mange danskere har siddet klistret til skærmen lige siden 'Årgang 0' blev sendt første gang i år 2000. Nu har TV 2 sat dato på premieren for den sandsynligvis næstsidste programrække i serien, hvor vi følger Stephanie, Rachel og Christians liv på tætteste hold.

Det bliver den 2. januar, at TV 2 blænder op for det populære program igen, oplyser Årgang 0 på Facebook. Alt tyder på, at Årgang 0 lakker mod enden. Da danskerne for første gange stiftede bekendtskab med 'Årgang 0'-stjernerne i år 2000, fortalte TV 2, at de ville følge børnene, indtil de blev 18 år. Og det bliver de i 2018.

»Den sidste sæson skal filmes næste år, og så ved jeg ikke, hvad der skal ske bagefter. Men det bliver da meget mærkeligt, når det stopper,« siger Stephanie Realityportalen om den kommende sæson af Årgang 0.

Hun og Rachel har været med fra starten, mens Christian er kommet til. Marie, Mathilde og Emma har tidligere været med i programmet, men stoppede efter eget ønske.

Oliver Bjerrehuus udlodder læber (og tunge): Vind et snav med 'Bad Santa'
Oliver Bjerrehuus udlodder læber (og tunge): Vind et snav med 'Bad Santa'
TV 2 har endnu ikke meldt ud, om holder fast ved den oprindelige plan om at stoppe 'Årgang 0', når deltagerne er fyldt 18 år eller fortsætter succesen og laver flere sæsoner.

Rachel og Stephanie er dog ikke helt afvisende overfor at tage en ny tørn, hvis de skulle få tilbuddet.

»Jeg ved ikke endnu, om jeg vil have lyst til at fortsætte eller ej. Det har jeg slet ikke taget stilling til,« fortæller Stephanie til Realityportalen, mens meldingen fra Rachel er, at det kommer an på, hvor hun er i livet til den tid.

Når Stephanie, Rachel og Christian vender tilbage til skærmen 2. januar, kommer seerne helt tæt på deres spæde start på voksenlivet. I den kommende sæson kommer vi blandt andet til at følge Rachel under hendes ophold i Argentina og Stephanies opstart på HF, mens Christian fortsat går på gymnasiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Farvel og tak: 24.000 danskere...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Sigtet for at true mindreårige piger...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx