Af - 13/06-16 08:56

Husker du Mary-Kate og Ashley? I dag fylder de 30 årHusker du Mary-Kate og Ashley? I dag fylder de 30 år

Verdens måske mest berømte tvillinger Mary-Kate og Ashley Olsen fylder i dag 30 år. Det er mange år siden, de forlod filmverdenen og lever i dag som stenrige modedesignere.

Bildstrecke im Grossformat »

De startede karrieren som to små nuttede babyer i tv-serien ’Hænderne fulde’, i dag fylder Mary-Kate og Ashley Olsen 30 år.

Det 161 centimeter høje tvillingepar, der nærmest aldrig ses uden hinanden, har måske ikke længere så stærkt fat i det unge publikum, men de vil for altid stå som nogle af de største børne- og teenageidoler for alle født i 90’erne.
Rollen som Michelle Tanner i ’Hænderne Fulde’ grundlagde det, der senere skulle gøre dem til en milliard-forretning. Siden film-floppet ’New York Minute’ i 2004, har de koncentreret sig om deres fælles tøj-linjer, som de flere gange har vundet priser for.

Mary-Kate er den af søstrene, der har været mest i vælten de senere år. Da skuespilleren Heath Ledger døde i 2008, blev hun sat i forbindelse med dødsfaldet, da hun var den første, Heath Ledgers massør ringede til, da han blev fundet i sin seng.

Kanye West havde angiveligt en kort affære med hende i 2011, året før han mødte Kim Kardashian. I nummeret ’Niggas in Paris’ rapper han blandt andet, at hvis han var Prince William, havde han valgt Mary-Kate og Ashley frem for Kate Middleton.
Sidste år blev Mary-Kate gift med den 17 år ældre millionær Olivier Sarkozy, der er bror til den tidligere fransk præsident Nicolas Sarkozy. Rygtet går nu på, at hun er gravid.

Da Netflix tidligere på året relancerede ’Hænderne fulde’, var det uden Mary-Kate og Ashley på rollelisten. Mary-Kate var tættest på at sige ja, men kom så frem til, at designer-karrieren tog for meget tid.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx