Af - 17/03-15 13:19

Fyret 'X Factor'-dommer hånes: - Du er et fjolsFyret 'X Factor'-dommer hånes: - Du er et fjols

Thomas Blachman kan godt pakke sammen - han er en lille skoledreng sammenlignet med Natalia Kills.

Som metroxpress i går kunne berette, var der knald på i den newzealandske udgave af 'X Factor', hvor to dommere blev fyret efter have leveret kommentarer så nedladende, at det får Thomas Blachman til at fremstå som en artig skoledreng.

- Du er ulækker, du er uhyggelig. Har du ingen respekt for værdien i at være original?, lød det blandt andet fra dommeren Natalia Kills, der mente, at deltageren Joe Irvines version af 'Cry me a river' var under al kritik, ligesom hun mente, at Irvine havde kopieret hendes mands stil.

Hendes mand - og meddommer - Willy Moon fortsatte kritikken og sammenlignede deltageren med den fiktive seriemorder Norman Bates.

Her bliver 'X Factor'-dommer fyret efter MEGA-sviner af deltager
Her bliver 'X Factor'-dommer fyret efter MEGA-sviner af deltager

Som bekendt fik begge et los i bagdelen og måtte forlade programmet, men her stopper den groteske sag så langt fra.

Parrets to meddommere langer nu ud efter deres tidligere kolleger. Det sker på Twitter, hvor den heller ikke får for lidt.- Jeg forsøgte at bevare roen og forblive professionel, men helt ærligt @nataliakills? Beklager kære, men du er et fjols, skriver meddommeren Melanie Blatt på Twitter, hvor den fjerde dommer Stan Walker også har valgt at lange ud efter sin nu tidligere meddommer.


- @nataliakills, du føler, det er i orden at hævde dig selv med din modbydelige opførsel og har ingen samvittighedkvaler over at være en mobber. Vågn op og vær mere ydmyg, skriver han på Twitter.

TV: Citybois præsenterer Blachmans største svinere
TV: Citybois præsenterer Blachmans største svinere

Den ene af sagens to hovedpersoner lader ikke til at være påvirket af al virakken med hende i centrum. Tværtimod, så glæder Natalia Kills sig blot over, at hun ved at svine en deltager har fået en masse nye følgere.- Havde det så sjovt ved aftenens live show. Så mange nye følgere. Elsker jer alle - nu skal der fejres, skriver hun.

Produktionen bag 'X Factor' har allerede slået fast, at der kun vil være to dommere til næste live show, men at man ugen efter gerne skulle have to nye dommere klar i de tomme stole.

Se Natalia Kills gå amok på den stakkels deltager i videoen over artiklen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Skægtrimmer trækkes tilbage...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx