Af - 20/01-14 14:06

Skandalemager smidt ud af 'Big Brother'Skandalemager smidt ud af 'Big Brother'

Han stod bag flere af de dramatiske indslag i årets 'Big Brother'. Søndag aften blev han stemt ud. Metroxpress har talt med 22-årige Johannes.

storybild

(Billede: Krestine Haveman)

22-årige Johannes fra København blev søndag aften stemt ud af 'Big Brother'-huset. Han gik ind i programmet med en plan om at skabe drama, og selvom han røg ud efter kun 21 dage i huset, mener han, planen lykkedes.

Se Oliver Bjerrehuus sexede strip-farvel
Se Oliver Bjerrehuus sexede strip-farvel

- Jeg er ked af det og en smule chokeret, fortæller Johannes over telefonen, da han lige er trådt ud af 'Big Brother'-huset.

Kom det bag på dig, at du måtte forlade programmet?

- Ja. Jeg synes jeg var en meget anderledes karakter, der turde stå fast på sine beslutninger, og jeg var klar til at gå det ekstra skridt for at vinde.

Bjerrehuus: Jeg er DK's største realitystjerne
Bjerrehuus: Jeg er DK's største realitystjerne


Hvad var din taktik i huset?

- Jeg ville være den stille dreng i klassen, der slog til, når muligheden opstod. Der skulle pustes til ilden så meget som mulig og fjerne fokus fra min egen person.

Hvordan synes du, det gik?

- Hvis ikke der var kommet en ind udefra, der havde set, hvordan jeg spillede, så havde jeg stået inde i huset nu. Der var jo flere af mine planer, der lykkedes: Jeg fik lænket to beboere sammen – det eksploderede. Jeg gemte smøger for de andre – det eksploderede. Jeg stressede de andre hele tiden...Det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg elskede, når jeg fik tingene til at koge. Da jeg gemte smøgerne for de andre, blev folk uvenner og en af beboerne blev smidt ud. Det var måske lige i overkanten, da jeg jo ikke går ind for vold, men der syntes jeg, at jeg spillede rigtigt.

Smidt ud af Big Brother: Min mor frygtede det
Smidt ud af Big Brother: Min mor frygtede det

Du har sunget og snakket meget om Disney-film inde i 'Big Brother'-huset. Er du klar på at møde resten af verden som Disney-fan?

- Ja, haha. Jeg elsker Disney og synes, mange af filmene har et godt budskab. Så kan man diskutere, om en 22-årig mand skal sidde alene en søndag aften og få tårer i øjnene af en tegnefilm. Det er måske ikke det mest maskuline, men jeg føler mig sikker nok i min seksualitet til at sige det.

Sex i 'Big Brother': Se det første par under dynen
Sex i 'Big Brother': Se det første par under dynen

Skal du følge resten af 'Big Brother'-sæsonen?

- Nej, det gider jeg ikke bruge min tid på. Jeg var med for spillet og ikke for at lære nye mennesker at kende så at sidde som udstemt beboer og kigge på de andre, det gider jeg ikke.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother' åbner med dårligste seertal

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx