Af Fie West Madsen - 18/10-17 21:07

Efter 'Bagedyst'-exit: 'Det var sværere, end det burde'Efter 'Bagedyst'-exit: 'Det var sværere, end det burde'

SPOILER-ADVARSEL: Denne artikel indeholder detaljer om det tredje afsnit af *Den store bagedyst'.

storybild

Nicolai Mouritzen måtte onsdag aften forlade 'Den store bagedyst'.

Kvaliteten var simpelthen ikke høj nok, og derfor måtte Nicolai Mouritzen onsdag forlade 'Den store bagedyst' efter tredje afsnit. Den 43-årige mesterbager synes dog, at det var den helt rigtige beslutning.

»Det var ikke helt overraskende, for hvis man fejler tre udfordringer i træk, har man hovedet på blokken. Det var enormt ærgerligt, men sådan er spillet,« siger Nicolai Mouritzen til metroxpress.

Han har gennem sæsonens programmer flere gange fået kritik for at være for ambitiøs i sine projekter, som han derfor ikke har nået at udføre tilfredsstillende. Det var endnu engang problemet onsdag, da deltagerne i 'Den store bagedyst' skulle bage efter amerikansk tema.

Nicolai Mouritzen indrømmer da også selv, at han tog nogle dumme beslutninger i onsdagens program.

»Det var sværere, end det burde være at stå i det telt. Jeg har hele tiden sat ambitionsniveauet højt og sagt, at jeg vil ikke bare lave en simpel medalje. Det skal være sjovt og anderledes, og det kostede mig, for jeg tog dårlige beslutninger i det sidste program. Det er dumt kun at støbe 21 chokoladehjerter, når jeg skal bruge 20. Det er dumt, for så er der ingen fejlmargin,« forklarer Nicolai Mouritzen, som dog også har en anden forklaring på, hvorfor det hele kiksede.

Deltagerne får nemlig tid til at forberede sig til programmerne, men i Nicolais tilfælde fik han ikke fordelt tiden ligeligt.

»Jeg har brugt uendeligt mange timer på min 'festlige tærte' til program to, og det gik ud over tiden til tingene i program tre,« forklarer han.

Den 43-årige amatørbager fortryder dog ikke, at han kastede sig ud i ambitiøse projekter undervejs.

»Jeg ville være mere ærgerlig, hvis jeg var blevet længere på nogle simplere opskrifter, for det er ikke mig,« siger Nicolai Mouritzen, som nu synes, det er helt i orden, at danskerne ikke skal se på ham mere.

»Nu har jeg fejlet nok gange, så nu behøver danskerne ikke se mig fejle en gang til. Men jeg er samtidig også ærgerlig, for jeg havde andre ideer - og så er det jo sjovt,« lyder det fra Nicolai Mouritzen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Store brølere på danske sygehuse:...
bt.dk
Nøgleperson ankommet til Forligsen...
bt.dk
Lego-arving sælger ud igen: Dropper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx