Af Fie West Madsen - 16/12-17 11:25

Ups! Populært tv-program viste dildo midt under morgenkaffen: 'Jeg græder bogstaveligt talt'Ups! Populært tv-program viste dildo midt under morgenkaffen: 'Jeg græder bogstaveligt talt'

Engelske BBC har fået mange reaktioner efter svipseren.

storybild

Modelfoto.

Nogle tv-seere af det britiske morgenprogram BBC Breakfast fik muligvis morgenkaffen galt i halsen fredag morgen, da tv-stationen viste et klip fra den store engelske festival Glastonbury.

Det skriver The Independent.

Værterne på programmet, Charlie Stayt og Naga Munchetty, interviewede rapperen Stormzy i forbindelse med en musikvideo til hans nye single. I den forbindelse viste BBC Breakfast også et klip fra Stormzys optræden på sommerens Glastonbury festival - men her stjal en af koncertgæsterne pludselig noget mere opmærksomhed, end rapperen selv.

I klippet ser man nemlig Stormzy optræde på scenen, inden kameraet panorerer ud over publikum, hvor en mand iklædt politikostume sidder og vinker med en stor, sort dildo.

Opmærksomme seere af programmet var hurtige til at kommentere tv-billederne på de sociale medier.

'Af alle billederne af Stormzy på Glastonbury, som BBC Breakfast kunne vælge mellem, så vælger de det med politmanden, der vinker med en 30 centimeter lang dildo,' skriver Twitter-bruger Nick Austwick i et opslag, hvor han også har vedhæftet omtalte tv-klip.

'BBC Breakfast, vidste I godt, at klippet med Stormzy viser en mand, der vifter med en dildo?!' skriver Twitter-brugeren Sue Wildman og deler samtidig en emoji, der græder af grin.

Også Twitter-bruger Hannah Caitlinn finder klippet sjovt.

'Åh gud, kun BBC kan finde på at vise billeder af en mand, der vifter en massiv dildo i nyhederne. Jeg græder bogstaveligt talt,' skriver hun.

Andre har dog tilsyneladende ikke haft det helt lige så sjovt over klippet og mener, det er upasende af BBC at vise dildoer på skærmen tidligt om morgenen.

'Alt for tidligt til den appendiks, BBC Breakfast!' skriver Sharon Duncanson på Twitter.

Tv-stationen BBC selv tager dog ikke hændelsen alt for tungt.

»En håndfuld mennesker spottede et skud af én blandt publikum på Glastonbury, som holder noget, der synes at have skabt noget morskab på sociale medier - vi er ikke bekendt med, at seere er blevet fornærmet over det,« siger BBC's talsperson til The Sun.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx