Af - 02/05-14 07:47

Bubber anklager medier for hykleriBubber anklager medier for hykleri

Den kendte tv-vært mener, at alt er underholdning i mediebranchen

storybild

Foto fra Debattens Facebook

Bubber mener, det er hyklerisk, når DR’s nyhedsdirektør, Ulrik Haagerup, vil sætte et skarpt skel mellem underholdning og journalistik.

I kølvandet på Se og Hør-skandalen konstaterer Haagerup, at Se og Hør tilhører underholdningsindustrien, mens DR og andre nyhedsmedier hører hjemme i den journalistiske branche. Men den holder ikke, mener Bubber.

- Folk kræver underholdning, og derfor er det også hykleri at sige, det ikke er underholdning. Alt er underholdning, studieværterne bliver castet sådan - tror du man tager den kedeligste eller den klogeste? Man tager da den fedeste, ellers bliver det for kedeligt, sagde Bubber torsdag aften i tv-programmet Debatten på DR2, som det ses i klippet herunder.

- Jeg skal ikke føle mig sart, for jeg har så få hemmeligheder, som overhovedet muligt. Hvis en journalist ringer, og jeg kan mærke, vi er på talefod, jamen så svarer jeg da. Jeg er ikke mystisk eller hemmelig, for jeg gider ikke leve i frygt og under radaren på nogen som helst måde, sagde Bubber i programmet.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Sportsdirektør om racisme-bemærkning:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx