Af Maria Christine Madsen - 04/12-17 16:37

Det var en helt anden, der skulle have spillet hovedrollen i 'Titanic' - ikke Leonardo DiCaprio Det var en helt anden, der skulle have spillet hovedrollen i 'Titanic' - ikke Leonardo DiCaprio

Kate Winslet har i et interview afsløret, at hun aflagde prøve med en anden berømt skuespiller.

storybild

Kate Winslet og Leonardo DiCaprio på den røde løber til Oscar-uddelingen i 2016. (Billede: LUCY NICHOLSON)

De fleste kan nok ikke tænke på filmen 'Titanic' uden også at tænke på skuespilleren Leonardo DiCaprio. Men tilsyneladende var det faktisk slet ikke ham, der skulle have spillet hovedrollen.

Det afslørede skuespillerinden Kate Winslet, der spillede over for Leonardo DiCaprio filmen fra 1997, i et interview med den amerikanske tv-vært Stephen Colbert i talkshowet 'Late Show' i sidste uge.

»Det har jeg aldrig sagt offentligt før,« siger hun og forklarer, at hun faktisk mødte op til audition til filmen og prøvespillede en scene med en anden skuespiller.

»Jeg var til audition sammen med Matthew McConaghey (amerikansk skuespiller, red.) Er det ikke mærkeligt?«, tilføjer hun.

Matthew McConaughey attends the 20th Annual Hollywood Film Awards in Beverly Hills, California, on November 6, 2016. / AFP PHOTO / JEAN BAPTISTE LACROIX (Billede: JEAN BAPTISTE LACROIX)

Selve deres audition gik ifølge den britiske skuespillerinde fantastisk.

»Men det havde ligesom ikke været helt det samme. Alt det med 'Jack og Rose', 'Kate og Leo',« siger hun.

ARKIVFOTO af Kate Winslet og Leonardo DiCaprio i filmen 'Titanic'. (Billede: HANDOUT)

Det var angiveligt det amerikanske filmselskab bag 'Titanic' - Paramount Pictures - der gerne ville have Matthew McConaghey, der især er kendt for filmen 'How to Lose a Guy in 10 Days', for serien 'True Detective' og for sin Oscar-vindende præstation i 'Dallas Buyers Club', til at spille hovedrollen som 'Jack'. Men da filmens instruktør, James Cameron, hørte om det, nægtede han og insisterede på, at Leonardo DiCaprio skulle have rollen.

I år er det 20 år siden, 'Titianic' havde premiere. Hele 14 Oscar-nomineringer endte den med at få, mens den kunne tage 11 af priserne med hjem - blandt andet priserne for bedste film og for bedste instruktør.

Leonardo DiCaprio og Kate Winslet. (Billede: VALERIE MACON)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen indrømmer brug af...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Tre mænd stukket ned i butikscenter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx