Af - 01/07-14 19:30

Kommer der en ny sæson af Paradise Hotel?Kommer der en ny sæson af Paradise Hotel?

Fremtiden for en af Danmarks største reality-succeser er stadig uvis.

storybild

Kommer der en ny sæson af Paradise Hotel? Her ses startcastet på 2014-sæsonen. (Billede: TV3)

Der er under tre måneder til TV3 efter planen sender et nyt kuld håbefulde unge mennesker afsted til Mexico og en ny sæson af Paradise Hotel. Men selvom uret tikker, er der endnu ikke en aftale i stand mellem TV3 og Mastiff, der skal stå for optagelserne. Det bekræfter begge parter over for metroxpress.

- Vi forhandler stadig med Mastiff, men der er nogle ting, der lige skal falde på plads, siger pressechef hos TV3 Søren Hedman, der dog ser positivt på chancerne for, at parterne mødes.

- Vi caster, som hvis vi skulle lave en ny sæson. Om vi gør det eller ej er ikke besluttet endnu, men det ser positivt ud. Jeg er 99 procent sikker på, at vi finder ud af en aftale, siger han.

Paradise-brødre åbner bar i København
Paradise-brødre åbner bar i København

Vandt Paradise Hotel og tog r.... på sin partner
Vandt Paradise Hotel og tog r.... på sin partner

Ikke voldsomt unormalt
Hos Mastiff mener man ikke, at det vil gå ud over programmets kvalitet, at man kun får få måneders forberedelse til den nye sæson.

- Det er ikke voldsomt mere unormalt, end det plejer at være. Det er mit indtryk, at begge parter vil lave programmet, så jeg forventer, at det bliver til noget, siger direktør hos Mastiff Mads Ulrick Holmstrup.

Optagelserne skal efter planen finde sted fra slutningen af september til december 2014.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx