Af - 15/02-14 12:11

Her er den nye favorit til at vinde X FactorHer er den nye favorit til at vinde X Factor

Oddsætterne troede inden aftenens liveshow, at Mathias ville vinde dette års X Factor. Men efter at deltagerne har været på scenen, er Lucy favorit.

storybild

(Billede: Polfoto)

Inden aftenens første live-show af denne sæsons X Factor, troede odds-sætterne, at det var den unge Mathias, som ville vinde programmet.

Men sådan er det ikke længere.

I dag er oddsene således lavet om, og den naturlige Lucy er blevet ny favorit.

Før var hun anden favorit og gav pengene igen seks gange. Men Lucys sceneoptræden har forbedret hendes chancer for at vinde den populære konkurrence, vurderer oddssætterne.

- Hun leverede godt, og dommerne var meget tilfredse. Hun har en personlighed, som skiller sig ud, og som godt kan appellere til danskerne, siger Peter Emmike Rasmussen, oddssætter hos Danske Spil i en pressemeddelelse.

Nu må Mathias derfor nøjes med det næstlaveste odds efter aftenens præstation.

- Hans vokal skuffede. Da vi så ham under bootcampen, klarede han det godt på trods af sygdom. I aften, havde vi troet, han ville klare det bedre, siger han.

Nogle, der overraskede positivt, var ManBand. De har været helt oppe og give pengene igen 20 gange, men vandt mange hjerter med deres sang i aften.

- ManBand har vi skrevet ned fra odds 20 til nu odds 9,00. Det er Blachmans bedste kort til at gå videre. De repræsenterer noget folkelighed, som passer godt til X Factor, og så kan de, som Lina påpegede, rent faktisk synge, slutter Peter Emmike Rasmussen.

Hvem vinder X Factor?

Lucy 2,70

Mathias 5,00

Fie 6,00

Steffen 7,00

Pernille 8,00

Henriette 8,00

ManBand 9,00

Anthony Jasmin 16,00

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx