Af Simon Boas - 25/07-17 13:32

Se traileren: Dette bliver en af årets mest uhyggelige filmSe traileren: Dette bliver en af årets mest uhyggelige film

Traileren for filmen 'My Friend Dahmer' er netop blevet offentliggjort, og der lader til at noget ganske godt i vente, hvis man er til højspændte thrillere.

Filmen handler nemlig seriemorderen og kannibalen Jeffrey Dahmer, der blev kendt skyldig i at have slået 15 personer ihjel i perioden fra 1978 til 1991. Flere af ofrene, der alle var mellem 14 og 33 år, blev både voldtaget og spist af, efter de var døde.

Ofrene mødte han typisk rundt omkring i Chicago og Milwaukee ved busstoppesteder, barer eller indkøbscentre, og under påskud af at ville betale sine ofre med penge eller øl for nøgenbilleder, fik han lokket dem med hjem i sin lejlighed.

Her lykkedes det ham at putte stoffer i ofrenes i deres drinks, så de endte op i bevidstløshed, hvorefter han stak dem til døde. En af sine ofre spiste han armen på, mens han med flere andre gemte både hjerter og andre af deres legemsdele i sit køleskab.

Selv forklarede han til politiet, efter han blev anholdt i 1991, at han dræbte for at undgå ensomheden.

»Jeg ville ikke have, at de skulle forlade mig,« har han udtalt ifølge New York Times.

'My Friend Dahmer' portrætterer Jeffrey Dahmer i tiden op til, at han endte som en berygtet seriemorder, og fortæller blandt andet historien om en genert dreng, der aldrig passede ind på sin skole og ofte var genstand for andres mobberier.

'My Friend Dahmer' forventes at få premiere i USA til efteråret. Det er endnu uvist, hvornår den kan ses i de danske biografer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx