Af Laura Rode Nygaard - 06/08-17 10:16

Twilight-stjerne blev hyldet for at nægte tvungen sex med hund: Nu kommer han med indrømmelseTwilight-stjerne blev hyldet for at nægte tvungen sex med hund: Nu kommer han med indrømmelse

Skuespilleren Robert Pattinson kom til at formulere sig lidt uheldigt, da han fredag gæstede talkshowet 'Jimmy Kimmel Live'. Nu trækker han sin udtalelse tilbage.

storybild

Robert Pattinson undskylder nu sin uheldige udtalelse. (Billede: CHARLES PLATIAU)

Den 31-årige skuespiller, der især er kendt for sin rolle som vampyren Edward i Twilight-trilogien, var inviteret ind i det populære talkshow for at fortælle om sin kommende film 'Good Time', hvor han spiller en ung kriminel New Yorker, der i løbet af én nat kæmper for at redde sin lillebror.

Over for talkshow-vært Jimmy Kimmel tilføjede han, at hans karakter, Corey, tror han var en hund i sit tidligere liv, og derfor er særligt draget af de firbenede væsener.

»Der er en scene, hvor en narkosælger braser ind på værelset, hvor jeg har sex med en hund og simpelthen giver den et hand job,« siger Robert Pattinson.

Se klippet i bunden af artiklen.

Han kan som bonusinfo fortælle, at instruktørduoen bad ham onanere rigtigt på den lyslevende hund, som medvirkede i scenen.

'Gør det rigtigt, lad være med at være en tøsedreng,' skulle de ifølge skuespilleren have sagt, mens hundetræneren udglattede og fortalte, at han bare kunne 'massere dens inderlår'.

Twilight-stjernen afslog dog at tage fat i dyrets penis, hvorefter man lavede en falsk hunde-penis.

Efter talkshowet fredag aften skabte den pikante historie hurtigt røre. Flere rasede over instruktører Benny og Josh Safdies metoder, og dyrerettighedsorganisationen PETA hyldede den 31-årige skuespiller for at have sagt fra og nægtet sex med hunden.

Men nu indrømmer Robert Pattinson, at han blot forsøgte at være morsom, men at hans joke tilsyneladende faldt til jorden med et kæmpemæssigt brag.

Til E! Entertainment udtaler han:

- Historien, som jeg fortalte til Jimmy KImmel i aftes, synes at være røget helt ud af kontrol. Hvad der ikke kom klart igennem var, at det var ment som en joke. Ingen hverken forventede eller forestillede sig, at sådan noget ville finde sted på settet til 'Good Times', siger han om den tilsyneladende opdigtede ordre om at have sex med en hund.

- Vi elsker alle sammen dyr, og vi ville selvfølgelig aldrig gøre noget, der kunne skade dyrene.

Han tilføjer, at han er flov over, at han 'midt i øjeblikket prøvede at få Jimmy Kimmel til at grine', hvilket kun 'skabte forvirring og falske forestillinger'.

I kølvandet på hans uheldige optræden igangsatte dyrerettighedsorganisationen PETA en undersøgelse for at fastslå, om hundetræneren i sandhed havde anerkendt den kontroversielle metode.

'Good Times' får amerikansk premiere 11. august, men har allerede fået gode anmeldelser, hvor især Robert Pattinsons optræden roses til skyerne. Efter visningen på dette års Cannes Film Festival modtog filmen stående klapsalver i seks minutter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx