Af - 30/01-14 22:42

Derfor smed jeg min tvillingebror ud af 'Paradise Hotel'Derfor smed jeg min tvillingebror ud af 'Paradise Hotel'

Da valget stod imellem tvillingebroderen Simon og flirten Kasper, som hun kun havde kendt i fre dage, valgte Laura overraskende at sende sin bror ud af 'Paradise Hotel'

storybild

Dramaet nåede nye højder i aftenens afsnit af Paradise Hotel, hvor den 19-årige sønderjyde Laura Roebel smed sin tvillingebror Simon ud af hotellet, da hun under parceremonien i stedet valgte flirten Kasper (Ulven Peters lillebror, hvem ellers?), som hun kun havde kendt i fire dage.

Hvad tænkte hun på?

- Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på. Jeg tænkte jo på fordele og ulemper ved dem begge. Simon havde været alt for stille på hotellet, og de andre ville have ham ud. Jeg tænkte også, at hvis jeg valgte min bror, ville de andre bare smide os ud til næste parceremoni, fortæller Laura til mx.dk.

Simon forlod grædende hotellet, og Laura var da også bange for, om han stadig var sur på hende, da de mødte hinanden tilbage i Danmark. Det var han tildels:

- Han gav mig et kram og sagde 'fuck, hvor er det fedt, du først kommer hjem nu'. Han et stadig lidt sur på mig og synes, det var fejt gjort af mig - han gad heller ikke se aftenens afsnit - men vi er gode venner igen og går for eksempel i byen sammen. Så alt er godt, forsikrer Laura.

Simon bekræfter overfor mx.dk, at de er gode venner igen. Men det tog noget tid at komme sig over søsterens valg:

- Jeg gad ikke tage med i lufthavnen og hente hende, da hun kom hjem. Det var så naivt og dumt af hende, og hun har også mange gange fortrudt sit valg. Det kan jeg selvfølgelig bare ikke bruge til noget nu.


Bonus-spørgsmål: På Paradise Hotel lykkedes det jer at holde skjult, at I var tvillinger. Er I vant til, at folk ikke kan se det?

Laura forklarer:

- Ja. Når vi er i byen sammen, tror folk ofte, at vi er kærester, fordi vi sidder tæt sammen og snakker. Der er faktisk ikke rigtig nogen, der tror på, at vi er tvillinger.

Se eller gense det dramatiske øjeblik hvor Laura smider Simon ud af 'Paradise Hotel':

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx