Af - 19/05-15 12:36

GALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dagGALLERI: Sådan ser stjernerne fra 'Venner' ud i dag

Der er gået 21 år, siden vi første gang så 'Venner' i vores tv. Klik igennem galleriet for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

Vi har grint, grædt og græmmet os med dem siden 1994, hvor 'Venner' første gang løb over skærmen verden over.

Serien varede helt ind til 2004, og siden er den blevet genudsendt gang på gang. Du kan sågar se alle afsnit lige i streg på Netflix.

Så skete det: Nogle har lavet Rachels ulækre trifli
Så skete det: Nogle har lavet Rachels ulækre trifli

Men, men, men. Det er alligevel 21 år siden. Så hvordan ser vores venner ud i dag? Klik igennem galleriet øverst for at få svaret. Tidens tand har været sødere ved nogle end andre.

Her er grunden til, at du kan søge efter billeder på Google
Her er grunden til, at du kan søge efter billeder på Google

Spritbilist smadrer ind i Jennifer Anistons forhave og ødelægger hendes kæreste eje
Spritbilist smadrer ind i Jennifer Anistons forhave og ødelægger hendes kæreste eje

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Bekymret anklager: Lockout kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx