Af - 09/12-15 10:59

Husker du lille Emma fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser hun ud i dagHusker du lille Emma fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser hun ud i dag

Clara Bahamondes spillede i 2005 lillesøsteren Emma i TV2's julekalender 'Jul i Valhal'. Dengang var hun 9 år, i dag er hun 19 og har for nyligt været en tur i Argentina.

Bildstrecke im Grossformat »

Med roller i filmen 'Kongekabale' og DR-serien 'Krøniken' var Clara Bahamondes en rutineret ung skuespiller, da hun som 9-årig i 2005 spillede Jonas' lillesøster Emma i TV2-julekalenderen 'Jul i Valhal'.

Husker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dag
Husker du Ludvig fra 'Ludvig og Julemanden'? Sådan ser han ud i dag

- Jeg husker det faktisk som ret hårdt arbejde. Alle var sindssygt søde, og jeg er stolt over at have været med i en af de bedste julekalendere, men når man er så lille, er det ikke det sjoveste at arbejde i stedet for at have sommerferie, husker Clara i dag tilbage.

Husker du Josefine fra 'Jesus og Josefine'? Sådan ser hun ud i dag
Husker du Josefine fra 'Jesus og Josefine'? Sådan ser hun ud i dag

I 'Jul i Valhal' havde hun mange scener sammen med hunden Snifer. Selvom de på tv så ud til at være verdens bedste venner, forholdt det sig ikke sådan i virkeligheden.

- Jeg var faktisk lidt bange for den. Jeg er mega meget et kattemenneske, haha.

Det med at blive genkendt på gaden husker hun som ret overvældende, men hun gik på en skole i Valby, hvor der var mange børn af musikere og skuespillere, så der var hun ikke noget specielt.

- Jeg bliver stadig engang imellem genkendt som Emma, hvilket, jeg synes, er ret imponerende. Men jeg er selvfølgelig heller ikke særlig høj og har stadig store, tykke kinder, så jeg ligner mig selv ret meget.

Husker du 'onde' Rune fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag
Husker du 'onde' Rune fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag

I dag læser hun enkeltfag på HF efter at have boet et år i Argentina, hvor hun rejste over for at få en pause fra kolde Danmark. På sigt kunne hun godt tænke sig at fortsætte i filmbranchen bag kameraet.

-Jeg synes, branchen er mega fed. Jeg vil ikke anbefale mindreårige at lave film, for man skal have lov til at være barn, men for voksne tror jeg det er mega fedt og spændende.

LÆS OGSÅ: Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu

LÆS OGSÅ: Husker du Jonas fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser han ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx