Af Sebastian Kirk - 13/12-17 18:37

Superstjerne fik to timers varsel: Erstattede nybagt far som talkshow-værtSuperstjerne fik to timers varsel: Erstattede nybagt far som talkshow-vært

James Corden blev tirsdag far til sit tredje barn - og så gik det hurtigt med at skulle finde en afløser til aftenens program.

storybild

James Corden blev tirsdag aften far til sit og konen Jules' tredje barn. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

For de fleste almindelige mennesker er det ikke et stort problem for arbejdsgiveren at finde en afløser, hvis man melder sig syg fra jobbet.

Men hvad gør man, hvis værten for et af verdens mest populære talkshows pludselig ringer ind og siger, at hans kone er ved at føde?

Det måtte folkene bag 'The Late Late Show' pludselig tage stilling til tirsdag aften, hvor programmets vært, James Corden, måtte haste på hospitalet med sin kone, der skulle føde parrets tredje barn - en lille velskabt pige.

Med to timers varsel skulle produktionsholdet finde en ny vært til at afløse den 39-årige brite - og det var ikke 'hr-hvem-som-helst', der blev kaldt ind. Da programmet startede, var det nemlig ingen ringere end Harry Styles, der trådte ind på scenen foran et jublende publikum.

»I undrer jer måske over, hvorfor jeg er vært i dag,« lød det fra den 23-årige sanger og tidligere medlem af boybandet One Direction.

»Jeg har faktisk en stor nyhed, så det her er meget spændende. For bare en halv time siden fik James og hans kone, Jules, en smuk lille pige,« fortsatte han - til stor jubel for publikum.

James Corden og hans gravide kone, Julia Carey, til Emmy Awards den 17. September 2017. (Billede: JIMMY MORRIS)

Styles kom herefter med en lille stikpille til sin gode ven James Corden, inden han begyndte aftenens show, der blandt andet bød på interviews med  Owen Wilson, Jane Krakowski og Joel Edgerton:

»Faktisk har jeg lige været på hospitalet, før jeg kom ind for at afløse, og hun ligner James rigtig meget … Primært fordi James ligner en gigantisk baby.«

 

James Corden selv bekræftede senere tirsdag aften - natten til onsdag dansk tid - den glædelige nyhed på Twitter.

'I dag bød vi en smuk lille datter velkommen til verden. Både hun og hendes mor har det godt. Vi kan ikke lade være med at smile. Tak til Harry for at træde ind og være vært med to en halv timers varsel,' skrev den populære tv-darling.

Harry Styles medvirkede i øvrigt også i mandagens program, hvor James Corden løftede sløret for den årlige juleversion af 'Carpool Karaoke', som i år er baseret på 'Santa Claus Is Coming To Town'. Den video, som du kan se herunder, sluttede af med, at Styles og Corden gav hinanden et smækkys på munden (spol frem til 2:08).

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Tidligere DR-vært opdagede...
bt.dk
NASA har opdaget mystisk fænomen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx