19/08-17 14:40; Opdateret: 19/08-17 14:56

Dårligt nyt fra Mor Jette: 'Jeg kan ikke lide at skuffe mine følgere'Dårligt nyt fra Mor Jette: 'Jeg kan ikke lide at skuffe mine følgere'

Mor Jette har en nyhed, der skuffer hende selv, og som også vil skuffe hendes fans.

storybild

Mor Jette og Jessica var naturligvis også på plads. (Billede: Janus Nielsen)

Der kommer ikke flere afsnit, slår realitystjernen fast.

Seerne fik sit et herligt gensyn med Mor Jette, da hun tidligere i år havde premiere på sit helt nye YouTube-program, 'Mor Jette Show'. Her var 'Kongerne'-stjernerne Kia 'Sugar' Sødergreen og Walid 'Knaldperlen' Bechara gæster, og de fik delt ud af skønne historier om sex og brækkede haleben og fik lov til at lege 'Blend med en kendt' og 'Det paranormale hjørne'.

Men de to bliver både de første og de sidste gæster i det skøre show. Det var ellers meningen, at der skulle komme flere afsnit, men de planer har produktionsselskabet nu droppet. Det bekræfter Mor Jette over for Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Jette og Jessica skyde erotiske billeder sammen.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Glennie scorer gevinst hos Mor Jette

Selv om der altså hverken manglede seere eller artikler om det første program, så var der i sidste ende ikke nogle, der ville købe flere afsnit. Og derfor må en skuffet Mor Jette altså nu indse, at der bliver lukket ned for programmet.

- Jeg kan ikke lide at skuffe mine følgere, og der er blevet spurgt til showet hele sommeren. Jeg havde jo nye gæster og sponsorer på min liste til mit show, og dem må jeg jo skuffe, og det er jeg da ikke så glad for, siger Mor Jette til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par: Efter fem år er det slut

Nye projekter og idéer

Men hvis du er fan af Mor Jette, så er der alligevel gode nyheder. Hun lover nemlig, at vi ikke har set det sidste til hende.

- Jeg er allerede i gang med nye ideer, for jeg synes, det er en interessant verden at være i, da jeg jo har mange følgere, der synes, at det jeg laver på mine medier er sjovt og livsbekræftende, siger realitydeltageren, der ofte får søde beskeder fra de folk, der følger hende.

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i 'Familien fra Bryggen'

- Der bliver skrevet til mig hver dag om, hvor godt de har det, når de ser, hvordan jeg bare er mig selv, og så tænker de, at når Mor Jette kan, så kan vi sgu også, slår hun fast.

Mor Jette vil dog endnu ikke ud med, hvad de nye idéer indeholder.

SE BILLEDERNE: Mor Jette i vild hårforvandling

LÆS OGSÅ: Kia brækkede halebenet under sex med Knaldperlen

Artiklen er oprindeligt bragt på realityportalen.dk

AF: Jonas Sand, realityportalen.dk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx