Af David Andersen - 23/11-17 10:09

Paradise-krig: - Du er en hovedløs kyllingParadise-krig: - Du er en hovedløs kylling

Philip May er ikke begejstret for, at Fie Laursen endnu en gang er med i Paradise Hotel.

storybild

»Du overlever ikk en uge på det hotel , du var en hovedløs kylling sidst , og det vil du også være igen«.

Den tidligere Paradise Hotel-deltager Philip May har sendt en ordentlig sviner af sted mod Fie Laursen i forbindelse med nyheden om, at hun er den 'hemmelige' gæst i den kommende sæson af realityprogrammet, som får premiere i starten af det nye år.

Han har skrevet sin mening på programmets egen Facebook-side, og får opbakning fra sin ekskæreste Simone Hvenegaard samt fra Caroline Petersen, som begge var med på hotellet i fjor.

Bloggeren Fie Laursen har ikke imponeret i sin tidligere medvirken, og er i tilgift blevet noget upopulær hos en del af de øvrige deltagere, som hun har haft en del fnidder med. Op til denne medvirken har hun meldt ud, at hun er taget med for at spille spillet 100 procent og manipulere med sin meddeltagere frem for at blive venner med dem.

Den attitude giver Philip May ikke meget for.

»Jeg synes, det er ærgerligt, hun skal være med, det gør ondt i mit Paradise-hjerte. Hun har haft en chance for at bevise, at hun kunne begå sig i spillet, den greb hun ikke, så jeg er lidt uforstående over for, at hun skal med igen. Jeg mener ikke, hun kommer til at overleve i lang tid, for folk kender hende, og det er umuligt at give hende tillid«, skriver May til metroxpress via Facebook.

Fie Laursen er med som joker udover de nye deltagere, som du kan se her:

Philip May har været med i programmet to gange, senest i dette års sæson 13, hvor hans daværende kæreste Simone Hvenegaard vandt 250.000 kroner. De flyttede efterfølgende sammen i hendes hjemby Slagelse, men valgte kort tif efter at gå hver til sit. De er fortsat gode venner.

Metroxpress har kontaktet Fie Laursen for at få hendes kommentar til sagen, men hun er ikke vendt tilbage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zorniger om lille matchbold: 'Det her...
bt.dk
Madskolen: Derfor skal du ikke være...
bt.dk
Kammeradvokaten afslører om Stein...
bt.dk
Sikker sejr til Randers: Brandvarm...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx