Af - 12/12-16 18:50

Fans jubler over 'Rogue One': 'Måske den bedste 'Star Wars'-film nogensindeFans jubler over 'Rogue One': 'Måske den bedste 'Star Wars'-film nogensinde

I weekenden var der Amerikansk gallapremiere på den nye ’Star Wars’-film ’Rogue One’, og fans og anmeldere går amok af begejstring på de sociale medier. Forventningerne er nu skruet i vejret til et gigantisk billetsalg.

Bildstrecke im Grossformat »

Mads Mikkelsen ser ud til at have fået fingrene i en guldgrube.

Sidste års ’Star Wars’-film ’The Force Awakens’ blev med 15 milliarder kroner filmhistoriens tredje mest indbringende film – efter weekendens begejstrede Hollywood-premiere spår eksperter nu, at spin-off-filmen ’Rogue One’ med Mads Mikkelsen i en af de større roller, måske vil overgå forrige films succes.

TV: Den er både lang og fræk! Se den nye 'Fifty Shades'-trailer her
TV: Den er både lang og fræk! Se den nye 'Fifty Shades'-trailer her

Lørdag var fans og anmeldere til gallapremiere i Los Angeles, og selvom de først må afsløre deres anmeldelser tirsdag, har de ikke kunne holde begejstringen tilbage på de sociale medier.

- Den er fantastisk. Så fed. Elsker den. Elsker den mere end ’The Force Awakens’. Fans vil skide i bukserne af begejstring, skriver anmelder for Access Hollywood Scott Mantz på Twitter.

- Det er måske den bedste ’Star Wars’-film. Jeg kan ikke vente med at se den igen og igen. Det er vildt, hvordan man har bundet ’Rogue One’ sammen med ’A New Hope’ (Filmen foregår handlingsmæssigt mellem ’Star Wars’-filmene ’Revenge of the Sith’(2005) og ’A New Hope’(1977) ,red.), skriver standupkomikeren Dane Cook.

Listen af begejstrede seere fortsætter i det uendelige. Publikum er vilde med de nye skuespillere, filmens actionscener, og flere sammenligner den med ’Star Wars’-favoritten ’The Empire Strikes Back’.

Mads Mikkelsen har indtil videre været meget hemmelighedsfuld om sin rolle i filmen. Til den tyske avis Bild bekræfter han nu rygterne om at spille en videnskabsmand, der er ansat af Darth Vader til at bygge det frygtelige våben ’Dødsstjernen’.

- Jeg er ’Star Wars’-udgaven af Robert Oppenheimer, lyder det fra Mads Mikkelsen med henvisning til den amerikanske fysiker, der under anden verdenskrig var med til at udvikle atombomben.

Se traileren: Mads Mikkelsen har stor rolle i ny Star Wars film
Se traileren: Mads Mikkelsen har stor rolle i ny Star Wars film


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Princess Natascha afslører sin...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Ti kvinder anklager McDonald's for...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx