Af - 16/10-14 19:40; Opdateret: 16/10-14 19:52

Chok-exit: Vild med dans-deltager forlader programmet i utideChok-exit: Vild med dans-deltager forlader programmet i utide

Skuespilleren Besir Zeciri fik hjernerystelse, da han blev overfaldet af ukendte gerningsmænd fredag nat. Han er derfor tvunget til at forlade "Vild med dans"-konkurrencen.

storybild

Besir Zeciri og dansepartneren Mie Moltke må udgå af "Vild med dans". (Billede: Polfoto)

På vej hjem fra nattefesten efter fredagens udgave af "Vild med dans" blev skuespilleren Besir Zeciri overfaldet af en gruppe drenge, der spurgte, om de "måtte låne hans kæreste".

- Jeg bliver rigtig sur og siger, at sådan skal de ikke snakke til hende, fortalte han lørdag til metroxpress.

Dét fik konsekvenser:

- Den ene trækker en kniv. Det hele gik så hurtigt, men jeg når at tænke: "Nu stikker han mig ned!", fortalte en rystet Besir.

Ingen vidner hjalp, da Vild med dans-stjerne blev overfaldet: - Jeg er rigtig ked af det
Ingen vidner hjalp, da Vild med dans-stjerne blev overfaldet: - Jeg er rigtig ked af det

I stedet nikkede gerningsmanden Besir en skalle, men da metroxpress snakkede med ham lørdag formiddag havde "1864"-skuespilleren ingen mén. Det fik han desværre senere.

Faktisk er den 24-årige Besir ramt af så slem hjernerystelse, at han har måttet opgive at fortsætte i danseprogrammet. Torsdag aften trak han sig med øjeblikkelig virkning.

Hans partner, danseren Mie Moltke, er meget trist over hele forløbet.

- Det er sindssygt ærgerligt! Jeg er helt vildt ked af det - både på hans vegne og mine egne. Det er helt meningsløst at sådan en udefrakommende handling kan ødelægge så meget. Jeg var virkelig glad for at danse med ham – det er en fest at være sammen med ham, lyder det fra en skuffet Mie Moltke.

Truet med kniv: Vild med dans-deltager slået ned
Truet med kniv: Vild med dans-deltager slået ned

Det stod dog klart torsdag aften, at der ikke var andet at gøre. Besir kunne ikke engang danse i ti minutter.

- Vi mødtes til træning søndag, men jeg kunne godt mærke, at han ikke var, som han plejede. Jeg kunne se, at han fik det dårligt og fik virkelig ondt i hovedet, og vi måtte allerede stoppe efter tre kvarter, forklarer hun til metroxpress.

Siden kom Besir til lægen og fik konstateret hjernerystelse.

- Han havde alle symptomerne – slem hovedpine og kvalme, så han bare lægge sig ned og slappe af - og slet ikke prøve at lære noget nyt, lyder det fra Mie.

TV: Er det her Danmarks gladeste mand?
TV: Er det her Danmarks gladeste mand?

Besir Zeciris overfald har rystet Mie:

- Det er en vildt ubehagelig oplevelse. Jeg var gået samme vej hjem et par timer tidligere. Jeg bliver sindssygt ked af, at der åbenbart er nogen, der bare kan finde på at overfalde folk.

Fredag aften kommer alligevel til at stå i dansens tegn for Mie Moltke. Hun tager nemlig ud til optagelserne:

- Jeg tager derud og repræsenterer os. Det bliver dejligt at se de andre – alle har været vildt søde, men det bliver også underligt, for vi skulle jo have danset for pokker. Alle har været chokerede over, at det var så slemt, og alle siger, de kommer til at savne ham - ligesom jeg gør, understreger Mie.

Hun regner dog ikke med, at det er det sidste, hun har set til Besir:

- Han bor få gader fra mit studie, så jeg har sagt, at han må komme over og danse zumba, haha!

Besir og Mies exit af "Vild med dans" kommer ikke til at betyde ændringer for de resterende dansepar.

TV2 vælger ellers nogle gange at springe en 'udsmidning' over, når et par trækker sig i utide, men det kommer ikke til at ske på fredag.

- Vi gemmer overspringningen til næste fredag, hvor vi kører vores "Knæk Cancer"-aften. Der sker i forvejen så meget den aften, så her vil man ikke på samme måde mangle spændingen ved en udsmidning, fortæller TV2-chefen Gitte Madsen til Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx