Af - 18/02-14 17:00; Opdateret: 18/02-14 18:20

Derfor skal du stemme på Bryan Rice til Dansk MGPDerfor skal du stemme på Bryan Rice til Dansk MGP

Der er 18 dage til det danske melodi grand prix. Hvem skal du stemme på? Metroxpress giver dig svaret. Hvis vi skal vinde det internationale grand prix én gang til så stem på Bryan Rice.

storybild

(Billede: FLINDT MOGENS)

Glem alt om Anna David, Basim og hvad DR ellers kan præsentere af melodi grand prix-deltagere. Hvis vi skal charmere Europa og gentage Emmelie de Forests sejr i Malmø, er vi nødt til at lade Bryan Rice vinde det danske melodi grand prix.

Basim om MGP: Rollo og King viste vejen
Basim om MGP: Rollo og King viste vejen

Han vandt nemlig i går suverænt metroxpress MGP-charmekonkurrence på instagram.com/mxkendte, og han har et hemmeligt es i ærmet: Han taler spansk.

- Før jeg begyndte at udgive plader, læste jeg til spansk tolk, afslører Bryan Rice.

MGP: Hør de 10 danske finale-sange
MGP: Hør de 10 danske finale-sange

- Jeg har sammenlagt boet to år i Spanien, så jeg er flydende i spansk. Før musikken tog over, troede jeg faktisk, at jeg skulle leve af det. Jeg tror godt, vi kan regne med, at hvis jeg står på scenen den 10. maj, så har vi Spaniens støtte, lyder det selvsikkert fra Bryan Rice, der netop stillede op med en spansk hilsen i metroxpress charme-konkurrence.

Ups: Ny million-brøler belaster Eurovision
Ups: Ny million-brøler belaster Eurovision

- Jeg snakker meget med mine spanske fans på nettet. Siden min andenplads i melodi grand prixet i 2010 har jeg virkelig fået mange grand prix-fans ude i Europa. Da Emmelie vandt sidste år, begyndte folk på Twitter at skrive 'Bryan Rice for ESC 2014', fortæller han.

Hva' så, Robbie? Vil du bytte med Eurovision?
Hva' så, Robbie? Vil du bytte med Eurovision?

Kan vi så regne med at Bryan kan stå for presset? Selvfølgelig:

- Det er rigtig nok noget af et pres, men det er et sundt pres. Det er det, der får min motor til at køre hver eneste dag.

DR: Det er ikke os, der truer med at flytte Eurovision
DR: Det er ikke os, der truer med at flytte Eurovision

Synes du Danmark skal vinde det europæiske melodi grand én gang til? Stem på Bryan! (Eller nogen af de andre som sikkert også har et skjult talent for skærmtække)

LÆS OGSÅ: Grand Prix-vært indrømmer: Jeg takkede faktisk nej

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx