Af - 12/04-16 20:40

TV: Ad! Her gør kærestepar noget klamt under tvshowTV: Ad! Her gør kærestepar noget klamt under tvshow

Et kærestepar gjorde noget opsigtsvækkende, da de medvirkede i underholdningsprogrammet 'Sex Box'.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange britiske brugere på sociale medier har svært ved at komme sig over en situation, der for nylig udspillede sig under Channel 4's underholdningsprogram 'Sex Box'.

Her fortalte et par nemlig, at de lige havde haft oralsex, hvorefter de begge kyssede programmets vært, Goedele Liekens, på kinden. Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Forskning: Så tit bør par have sex

I programmet får de deltagende kærestepar par råd om sex, inden de går ind i en boks og hygger sig udenfor kameraernes rækkevidde. Derefter kommer de ud og fortæller om, hvad der skete i boksen.

De seksuelle aktiviteter foregår altså bag lukkede døre, men forleden skete der noget opsigtsvækkende foran publikum og seerne derhjemme.

Et par kom nemlig ud af boksen og fortalte om, at de havde dyrket oralsex kort forinden. Derefter tog de afsked med værten, Goedele Liekens, ved at kysse hende på kinden - med de samme munde, som lige var blevet brugt flittigt i boksen.

Se situationen her:

Efter episoden skrev mange brugere på Twitter, at de syntes, det var ulækkert. Her er et udpluk af de tweets, der kom efterfølgende:
LÆS OGSÅ: Stephanie vil forære sine døtre dildoer: De skal lære at have god sex

LÆS OGSÅ: GUIDE: Sådan skal du tale frækt før, under og efter sex, mand!

LÆS OGSÅ: Nu bliver det let at have sex under menstruation

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx