Af - 12/03-15 10:30

TV: Er en af de to her din kommende kæreste?TV: Er en af de to her din kommende kæreste?

DR3 vil gøre ALT for at skaffe Katrine og Frederik en kæreste.

Se en forsmag på programmet her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Nu kan du komme på date med en single fra fjernsynet.

DR3 præsenterer nu programmet ”Date mig på DR3”, hvor to danske singler får chancen for at finde den store kærlighed. De næste to måneder bliver det muligt for seerne at blive klogere på Frederik og Katrine, og det bliver såmænd også muligt at komme på date med dem.

Alle singler, der sidder hjemme foran skærmen, kan skrive eller ringe til Frederik og Katrine, hvis de gerne vil på date med en af de to 30-årige singler. Og det er et par forventningsfulde deltagere, der kommer til at vise deres dating-liv frem på skærmen de næste par måneder.

- Først og fremmest bliver det en kæmpe oplevelse, men det bliver da også hårdt. Og det bliver rigtigt grænseoverskridende. Det er jo et personligt emne, som jeg stiller op på TV med, og jeg er ikke en person, der er god til at være i centrum, siger Katrine til metroxpress.

TV: Hvorfor hedder det danskvand?
TV: Hvorfor hedder det danskvand?

En af de første grænseoverskridende oplevelser var da DR3 satte et enormt banner op på Nørrebro, hvor de to 30-årige singler er fra. Her kunne forbipasserende ikke undgå at få øje på Frederik og Katrines billeder og telefonnumre.

- Det var vildt at se sig selv hænge der. DR3 havde fortalt os, at vi skulle ned at se en overraskelse, men det der havde jeg ikke set komme. Det var et fint indslag, men jeg er glad for, at det kun hang der i en uge, siger Katrine.

Du kan blandt andet se, hvordan Katrine og Frederik reagerede på banneret i videoen i toppen.

TV: Her er videoen, som ALLE teenagepiger skal se
TV: Her er videoen, som ALLE teenagepiger skal se

Indtil videre ved de to deltagere ikke så meget om, hvad der skal ske. De skal nu til at finde ud af, hvem de skal på den første date med. Det kan man godt mærke på Frederiks forventninger.

- Det er svært at forestille sig, hvad der kommer til at ske. Jeg håber helt sikkert, at jeg kommer til at møde nogle søde mennesker. Og hvornår får man ellers muligheden for at snakke folk, der er eksperter på mig, siger han til metroxpress.

TV: Kagen ligner noget rod undervejs - men se nu videoen til ende
TV: Kagen ligner noget rod undervejs - men se nu videoen til ende

Begge deltagere lægger meget vægt på, at ”Date mig på DR3” ikke er ligesom andre datingprogrammer. For Frederik var det aldrig blevet til noget, hvis det var TV3, der havde spurgt ham.

- Det betyder meget, at det er et DR-program, fordi det vil have fokus på, at vi aldrig har været flere singler i Danmark, og det bliver jeg et portræt på. De viser mit liv frem for, at jeg bliver sendt op i en helikopter og på en vanvittig date, fordi det vil være skidegodt fjernsyn, siger Frederik, mens Katrine også fortæller, at deres fokus på landets mange singler var vigtigt for hende.

- Jeg vil gerne finde en kæreste, men jeg synes, at det er svært at finde den rigtige. Og her har 'Date mig på DR3' et fint lag med, at det sætter fokus på en stor generation af singler, for jeg tror, at der er mange andre, der også synes, det er svært, siger Katrine.

”Date mig på DR3” bliver sendt hver onsdag på DR 3 og kan ses online på DR TV.

TV: Netflix laver vild actionserie
TV: Netflix laver vild actionserie

TV: Hvor mange jeg har været i seng med?!
TV: Hvor mange jeg har været i seng med?!

TV: 'Barbie Girl' laver grin med selfies
TV: 'Barbie Girl' laver grin med selfies

LÆS OGSÅ: TV: 95-årig slår vild verdensrekord

LÆS OGSÅ: TV: Denne mand er SÅ led overfor sin gravide kone

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Folkeskoleelev slår dansk fodboldrekord
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx