Af - 23/09-13 10:46; Opdateret: 23/09-13 11:44

Her er Claes Bangs oplagte 'Vild med dans'-afløserHer er Claes Bangs oplagte 'Vild med dans'-afløser

Sangerinden Whigfield drømmer om en karriere på tv. Enten som vært eller som deltager i 'Vild med dans'.

storybild

(Billede: PR Foto)

De har ringet fra 'Big Brother'. Fra Melodi Grand Prix. Og fra en engelsk pendant til 'Robinson-ekspeditionen'. Og Whigfield har sagt nej tak hver eneste gang.

LÆS OGSÅ: Presset skuespiller forlader 'Vild med dans'

- 'Big Brother' spørger mig år efter år efter år. De ville have mig med, det år hvor Gitte Nielsen også var derinde. I 'Big Brother' ligger man og sover, man børster sine tænder – jeg synes, det er meget intime øjeblikke i mit liv. Så lige nu føler jeg ikke, jeg har lyst til det, fortæller den danske sangerinde, der storhittede i 90'erne med blandt andet 'Saturday Night' og snart sender et nyt album på gaden.

LÆS OGSÅ: Fodboldlegende reddet af sympatistemmer

Hun er i den heldige situation, at hun ikke har brug for de penge, en tv-tjans kunne give hende – og derfor kan hun med ro i sindet afvise tilbuddene.

- Jeg investerede mine penge, da de begyndte at komme ind, og købte blandt andet en række ejendomme. Mange artister går ud og køber en Ferrari og et sommerhus på Hawaii, men så stopper det hele, og de må sælge det igen. Jeg har aldrig levet over budget - min mormor syntes, jeg var nærig, griner Whigfield.

LÆS OGSÅ: Problemer i 'Vild med dans' - Kan ikke løfte sin partner

Der er dog ét tv-show, hun med glæde ville sige ja til at deltage i.

- Det eneste tv-show, jeg ville være med i, er 'Vild med dans'. Det ville være sjovt. Og det er lige meget, om det er i Danmark, Tyskland eller England. Det kunne jeg godt tænke mig, fortæller hun.

Metroxpress vil selvfølgelig gerne være den, der opfylder popstjerners drømme, men hos TV 2 vil man ikke sige noget om, hvorvidt Whigfield kunne være en mulig deltager i en kommende sæson af succesprogrammet. Men nu har vi i hvert fald plantet ideen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Kim Larsens søn var bange for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx