Af - 06/05-17 16:54; Opdateret: 06/05-17 17:44

31-årige Rasmus har aldrig set 'Matador': 'Min familie forstår mig ikke'31-årige Rasmus har aldrig set 'Matador': 'Min familie forstår mig ikke'

En ung mand fra København afslører nu, at han IKKE har set 'Matador'.

storybild

Den er god nok. Der FINDES faktisk danskere, der trods et hav af genudsendelser og et millionsalg af DVD’er og VHS-bokssæt ikke har set et eneste afsnit af 'Matador'.

En af dem er 31-årige Rasmus Bruun fra København, der til daglig driver et pr-bureau for iværksættere. Han har aldrig haft behov for at lære historien om Mads Skjern, bankdirektør Varnæs og alle de andre borgere i Korsbæk at kende.

- Det har aldrig fanget min interesse. Det eneste, jeg ved om 'Matador', er, at det er noget med Korsbæk, og så er der en, der hedder Maude, som går op og lægger sig. Det kommer altid som et chok for folk, når jeg siger, at jeg ikke har set det. Min familie forstår mig ikke, og min forlovede vil også have, at jeg skal se det, men jeg gider ikke,« fortæller Rasmus der har svært ved at forklare hvorfor.

Benny Hansen som Frede "Fede" Hansen, Kurt Ravn som Lauritz "Røde" Jensen og Buster Larsen som Oluf Larsen med hund 1978 - 81.

- Jeg gider for eksempel heller ikke se 'Game of Thrones'. Der er nogle ting … Måske er jeg lidt stædig og trodsig i forhold til at skulle se noget, bare fordi alle siger, det er vigtigt at have set. Der er virkelig ikke noget, der lokker for at se en gammel tv-serie.

Han føler ikke, at han er gået glip af noget. Snarere tværtimod.

- Jeg gider generelt ikke de der store serier, som vi alle sammen skal sidde og se samtidigt. Jeg har heller aldrig set 'Borgen' og 'Broen'. Jeg så vist et par afsnit af 'Forbrydelsen'. Jeg vil hellere lære ting, være sammen med familien, lave mad, løbe en tur, være produktiv.

Hvad skal der til, for at du gider se ’Matador’ i denne omgang?

- Øh…Det kommer ikke til at ske. Det gider jeg simpelthen ikke.

Hvad skal du lave lørdag aften?

- Jeg skal bare slappe af derhjemme på sofaen og ikke se 'Matador'.

Hvis Rasmus ombestemmer sig, kan han skrue over på DR1 klokken 20.00 i aften, hvor DR (igen, igen) genudsender første afsnit af 'Matador'. Denne gang er der dog tale om en digitalt restaureret udgave.


LÆS OGSÅ: Dansk politiker er blandt Times 100 mest indflydelsesrige

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe fylder år - men det har danskerne glemt ALT om

LÆS OGSÅ: Vestager bremser fusion af børser i London og Frankfurt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mulig personpåkørsel: Flere toge...
bt.dk
Dansk landsholdsstjerne siger farvel:...
bt.dk
Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Mascha Vang og kæresten er tilbage...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx