Af Lotte Scharff - 08/09-17 12:42

19-årig blogger før 'Vild med dans'-debut: Jeg føler mig virkelig klodset19-årig blogger før 'Vild med dans'-debut: Jeg føler mig virkelig klodset

Den næstyngste deltager i årets 'Vild med Dans' er klar til at kridte danseskoene - næsten.

storybild

19-årige Julia Sofia Aastrup, der danner par med Frederik Nonnemann, er den yngste deltager nogen sinde i Vild med dáns. (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Som 19-årig er Julia Sofia Aastrup vokset op med 'Vild med dans'. Og siden hun var en lille pige har hun brændende ønsket sig at være med i programmet. I år er ønsket gået i opfyldelse. Og fredag aften debuterer hun i en lille salsa-kjole som den næstyngste deltager i 'Vild med dans'.

Hun har over 266.000 følgere på det sociale medie Instagram. 178.000 følger hendes mindste bevægelser på Youtube, når det handler om skønhed og livsstil. Fredag aften skal 19-årige Julia Sofia  sammen med sin profesionelle partner Frederik Nonnemann vise omkring en million seere, om hun også kan danse, når TV2 blænder op for den 14. sæson af 'Vild med dans'.

For den 19-årige skønhedsblogger er det en barndomsdrøm, som går i opfyldelse fredag aften. Og foreløbig er hendes forventninger blevet indfriet.

»Alt, hvad jeg havde håbet på og drømt om, det er endnu bedre. Det er megasjovt, også selv om det nogle gange er lidt svært,« lyder det spruldende i telefonen, hvor BT fanger hende efter dagens træning.

Som så mange andre har Julia Sofia også drømt hede drømme om, hvordan hun ville komme til at se ud, når hun var blevet pyntet og klædt på som en danseprinsesse. Men prinsessedørmmen fik et ordentligt hak i tuden, første gang hun så sig selv i den lille kjole, hun skal have på til parrets salsa dans i aften.

»Jeg troede, jeg skulle føle mig fantastisk fin. Men i stedet føler jeg mig virkelig klodset i den lille salsakjole. Faktisk har hele det tøjunivers været overraskende intimiderende. Mest af alt fordi, jeg ikke selv er en rigtig pyntepige, der er glad for store kjoler«, lyder det noget overraskende fra skønhedsbloggeren, der også blankt erkender, at ens spejlbillede ikke er det bedste, når man kommer direkte fra træningen og er rød og svedig og uden makeup.

»Det nok fordi, man bliver kastet op imod, hvad man selv synes klæder en og ens krop. Men det er virkelig syret af set sit spejlbillede i den her lille kjole. Det bliver forhåbentlig noget helt andet fredag aften, hvor jeg har fået lagt makeup, sat hår og er kommet op på hælene«, forsikrer hun sig selv om.

For lige præcis salsa dansen er den, hun har glædet sig allermest til at lære.

»Det bliver slet ikke svært at smile, mens vi danser den. For der er så meget energi i den dans«.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

AC sables ned efter brøler:...
bt.dk
Bendtners store kærlighed på...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Banedanmark efter forsinkelser landet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx