Af - 24/04-15 07:28

'Greys hvide verden'-seere fortvivlet efter chokerende plot-twist'Greys hvide verden'-seere fortvivlet efter chokerende plot-twist

Hvis du ikke har lyst til at blive spoilet, så kan det anbefales IKKE at læse denne artikel.

storybild

(Billede: Polfoto)

SPOILER-ALERT: Læs ikke videre, hvis du ikke har set afsnittet.

Han havde ellers lige underskrevet en ny to-årig kontrakt.

Men skuespilleren Patrick Dempsey eller Derek Shepherd, som hans karakter hedder i den populære tv-serie Grey's Anatomy (Greys Hvide Verden på dansk), kommer ikke til at pryde skærmen længere - og det har ikke ligefrem gjort seriens mange kvindelige seere glade, men det vender vi tilbage til senere.

Den 11. sæson af den populære serie er nemlig hans sidste. I det seneste afsnit, der blev vist torsdag, bliver han nemlig slået ihjel, efter han på heroisk vis redder fire personer. Selv havde skuespilleren ikke regnet med det plot-twist, og han fik først selv beskeden at vide i februar eller marts.

- Det gik ret hurtigt, og vi tænkte 'Nå ok. Det er den her retning serien tager'. Det var egentlig ret naturligt. Jeg husker ikke den præcise dato for beslutningen, siger han til EW og fortæller, at han egentlig ikke var så overrasket over, at han skulle slås ihjel:

- Det var en naturlig udvikling i forhold til seriens handling. Jeg tænkte, okay! Det her er det rette tidspunkt.

Rollen som 'McDreamy' er uden tvivl Dempseys mest kendte, og han fortæller også, at rollen ændrede hans liv fuldstændigt. Der gik kun 30 dage fra serien fik sin spæde start, til han ikke kunne bevæge sig på gaden, fordi der var så meget opmærksomhed fra det modsatte køn.

Til sidst blev han spurgt om, hvordan samarbejdet med Ellen Pompeo, der spiller Meredith Grey, havde været, og hvordan han troede dødsfaldet ville ramme fans:

- Det var magisk. Det er smukt. Vi er ligesom et gift par. Der er gået ti år, og det har været magisk fra begyndelsen af. Vi havde kemi lige fra starten.

I forhold til seriens mange fans:

- Jeg tror, at måden det (dødsfaldet, red.) sker på, vil chokere mange. Det vil være meget stærkt. Men sådan er livet. Jeg tror, at hver gang en af de originale karakterer har forladt serien, er der opstået et tomrum, som aldrig vil blive fyldt. Shepherd er en elsket karakter. Folk vil ikke miste ham. Han har været i deres liv i mere end 10 år, men serien fortsætter, og den vil udvikle sig.

Seriens skaber Shonda Rhimes har skrevet følgende pressemeddelelse i forhold til dødsfaldet:

- Derek Shepherd er og vil altid være en utroligt vigtig karakter - for Meredith, for mig, og vores fans. Jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig at skulle sige farvel til vores 'McDreamy'. Patrick Dempseys optræden formede Derek på en måde, som vi begge håbede på ville blive et godt eksempel på, hvad unge kvinder burde kræve af den moderne kærlighed.

Og ja folk kommer til at savne ham, som du kan se på blandt andet disse tweets:


LÆS OGSÅ: Så mærkelige er fanbeskederne til de kendte - læs dem her

LÆS OGSÅ: Vil du ringes op af Jay Z? Så skal du kigge med her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx