Af - 10/01-17 15:33

Fochter tog 'X Factor' med storm: Sådan har Mia og Brian det i dagFochter tog 'X Factor' med storm: Sådan har Mia og Brian det i dag

Brian og Mia Albertsen fra Midtjylland dukkede i fredags op i ’X Factor’ som duoen Fochter og er efterfølgende blevet et hit på Facebook for deres særlige udgave af Labans ’Hvor skal vi sove i nat’.

storybild

Så du ’X Factor’ i fredags, husker du helt sikkert far og datter-duoen Fochter, der med deres særlige udgave af 80’er-hitter ’Hvor skal vi sove i nat?’, tog dommerne med storm (dog uden at gå videre) og har derfor i denne uge haft en fest på Facebook, hvor deres fanside allerede har rundet 7.500 likes.

- Vi har fået vildt mange beskeder fra folk, vi ikke kender. Min far er også blevet ringet op af gamle efterskolevenner. Vi bliver genkendt på gaden, og i går var der nogen, der ville have et billede sammen med mig, fortæller Mia Albertsen, der sidste sommer tilmeldte duoen, uden faderen vidste det.

- Hver sæson har han sagt, at ’næste år stiller vi op’. Så tilmeldte jeg os for sjov. Mine forældre er skilt, og jeg bor hos min mor, men hver gang jeg besøger min far, synger vi sammen. ’Hvor skal vi sove i nat’, kunne vi begge udenad, så derfor valgte vi at synge den.

'X Factor': Derfor vinder jyder mens fynboer altid taber
'X Factor': Derfor vinder jyder mens fynboer altid taber

Faderen var ikke helt klar på at stille op i ’X Factor’, og Mia fortæller, at han, kort før de skulle ind og synge for dommerne, tilbød hende 5.000 kroner for at slippe, men hun syntes, de skulle gøre det.

- Han var helt vildt nervøs, da vi ventede på at komme ind, men da vi stod foran dommerne, forsvandt det, og så gjorde vi bare, som vi gjorde. Da vi så det i tv – vi har aldrig grint så meget i vores liv.

TV: 26-årige Anders fortryller Mette Lindberg
TV: 26-årige Anders fortryller Mette Lindberg

Mia går til daglig på Viborg Privat Real skole, Brian arbejder i møbelfirmaet Tvilum. De ligger løbende nye videoer ud på Facebook, men ved ikke, hvad der skal ske med sangkarrieren.

- Vi har fået en henvendelse fra nogen, der vil have os til at synge til deres fødselsdag. Min far synes lige, vi skal tænke over det, slutter Mia med et grin.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Så skete det: Niklas Landin er blevet...
bt.dk
OL-stjerne i tårer efter bryst-ups:...
bt.dk
Rift om ikonisk byområde: 'Folk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx