Af - 08/12-16 14:05

Er de den nye 'Familien fra Bryggen'? Se hvilken familie TV3 nu vil følgeEr de den nye 'Familien fra Bryggen'? Se hvilken familie TV3 nu vil følge

En ny boksefamilie åbner nu op TV3's kamerahold.

storybild

TV3 har haft enorm succes med 'Familien fra Bryggen', hvor man med Linse, Geggo og Mopper i spidsen siden 2011 har kunne følge bokseren Mikkel Kesslers familie.

Nu vender tv-stationen kameraet imod en ny bokse-familie - nemlig boksebrødrene Patrick og Micki Nielsens familie, når de til foråret åbner op for den nye reality/dokumentarserie 'Familien Nielsen'.

Geggo i ærlig opdatering: - Mon jeg nogensinde bliver glad igen?
Geggo i ærlig opdatering: - Mon jeg nogensinde bliver glad igen?

- Det har været vildt fedt at lave. Til tider kunne det godt blive lidt anmassende med kameraerne, men vi har oplevet så mange sjove ting, at det har opvejet det. Og så har vi haft nogle rigtig flinke fotografer, som kunne tage en joke, og det var nok meget heldigt. Ellers kunne det blive en lang dag i selskab med os, fortæller Patrick Nielsen til Eb.dk.

Avis tager pis på Moppers død: 'Plat, pinligt og uetisk'
Avis tager pis på Moppers død: 'Plat, pinligt og uetisk'

Den 25-årige bokser afslører overfor Ekstra bladet, at han til januar skal være far for første gang. Det kommer man formentlig også til at kunne følge i det nye program.

Programmet 'Familien fra Bryggen' står lige nu hen i uvished, efter at familiens ældste medlem 'Mopper' i november døde efter længere tids sygdom.


LÆS OGSÅ: Geggo i dyb sorg: Nu bryder hun tavsheden med rørende hilsen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
FCM-guldvindere: 'Stakkels' Brøndby...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Ny forskning: Derfor må du IKKE sove...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx