06/08-17 20:41; Opdateret: 07/08-17 10:42

Bookmakerne er ikke i tvivl: Her er favoritten til at vinde 'Vild med dans'Bookmakerne er ikke i tvivl: Her er favoritten til at vinde 'Vild med dans'

Danske Spil har allerede udpeget en favorit til at vinde TV 2s populære underholdningsprogram.

storybild

(Billede: Foto: TV 2)

De seneste dage har TV 2 spyttet 'Vild med dans'-deltagere ud, og nu er alle de 12 deltagere til den kommende sæson af programmet afsløret. Med det samlede felt på plads er det også tid til at spå om, hvem der vil klare sig godt og skidt, og hvem der er ens favorit. Det har Danske Spil allerede gjort, og de er sågar klar med deres bud på en vinder.

»Vi tror, at Mie Ø. Nielsen vinder programmet. Hun er i hvert fald vores favorit efterfulgt af Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle,« siger oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier, i en pressemeddelelse, hvor han også uddyber, hvad der lige netop gør svømmeren til favorit:

»Fra vores synspunkt har hun hele pakken. Hun er ung og har en charmerende personlighed, og så er hun vant til at konkurrere på højeste plan. Hun er vant til træningen og hårdt arbejde på daglig basis. De ting gør, at vi tror, hun kommer langt.«

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa gravid for fjerde gang og forfulgt af uheld

Hendes ulempe er…

Mie Ø. Nielsen står til odds 4,00 hos Danske Spil, som påpeger, at det er et virkelig spændende felt af dansere i den kommende sæson, hvilket har gjort det svært for dem at udpege en favorit. Men selvom de har valgt en i svømmeren, så er de heller ikke i tvivl om, hvad der bliver hendes største udfordring.

»Mie Ø. Nielsens ulempe er, at hun ikke er super kendt i den brede befolkning. Det er typer som Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, som allerede er meget populære. De to kan godt komme rigtig langt også. Vi må også formode, at de med deres skuespillerbaggrund har fået en dansetime eller to i løbet af deres karrierer, så vi ser også dem som værende store profiler,« siger Jan Trier.

I den anden ende af feltet ligger komikeren Simon Jul og kokken Dak Laddaporn, som Danske Spil ikke spår de store chancer på de bonede gulve. De har fået henholdsvis odds 20,00 og 28,00. Se hele listen over odds fra Dansk Spil, og spil på din favorit her.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.

LÆS OGSÅ: 'På røven i Nakskov'-Ib starter nyt firma med sønnen

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Denne artikel er oprindeligt bragt af Realityportalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Trumps angreb på Kina ryster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx