Af Berit Hartung - 05/02-18 09:37

Tv-stjerne giver publikum vanvittig gave - se dem gå amok her Tv-stjerne giver publikum vanvittig gave - se dem gå amok her

Den kendte tv-vært Ellen DeGeneres gav sit publikum en million dollars til deling i anledning af sin fødselsdag.

Præsident Barack Obama overrakt USAs fineste civile orden til Ellen DeGeneres

I videoen herover kan du se Elle DeGeneres få USAs fornemmeste civile orden af tidligere præsident Obama.

»Det her er den største gave, jeg nogensinde har givet til nogen,« lød det fra Ellen DeGeneres, da hun i sit tv-show torsdag aften overraskede sit særligt indbudte publikum med intet mindre en en million dollars til deling.

Tv-værten Ellen DeGeneres fejrer i denne uge sin 60 års fødselsdag, og i den forbindelse ønskede hun at opmuntre amerikanerne til at gøre 'en million gode gerninger.'

Derfor var alle tilhørerne til dagens udgave af 'The Ellen Show' inviteret, fordi de på hver deres måde har gjort en forskel for andre. Det gjaldt eksempelvis for ægteparret, der havde kørt flere hundrede kilometer med forsyninger til ofrene for orkanen Harvey. Eller læreren, som havde givet sin ene nyre til en elevs mor.

»Tak til hver og en af blandt publikum. I er fyldt med godhed, og vi har opnået en million gode gerninger på grund af jer. Derfor vil jeg gøre noget, vi aldrig har gjort før. Hold godt fast i jeres Cherrios alle samme, for I skal dele en million dollars,« sagde Ellen og tilføjede:

»Det er mange penge,« lød det fra den populære vært, mens publikum mere eller mindre gik amok i glædesrus.

Gaven blev givet i samarbejde med morgenmads-producenten Cherrios.

Ellen DeGeneres blev også selv overrasket, da hendes Portia de Rossi overraskede hende med at oprette en fond i hendes navn. (Billede: PLANET PHOTOS)

Men publikum var ikke de eneste, der blev overraskede under showet. Ellens kone Portia gæstede uventet showet og forærede hende en fond i hendes navn, der skal arbejde for truede bjerggorillaer i Rwanda.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI udvider varsel: Risiko for...
bt.dk
Nejnejnej, skaderne vrimler i...
bt.dk
Dårligst af alle: Helt og aldeles...
bt.dk
Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx