Af - 04/01-16 22:19

Badehotellets familie-hemmelighed: Det vidste du ikke om vagabondenBadehotellets familie-hemmelighed: Det vidste du ikke om vagabonden

'Badehotellet' 'gemmer' på et søskendepar.

Bildstrecke im Grossformat »

I andet afsnit af 'Badehotellet' bliver vi introduceret for vagabonden Valter, der spilles af den 32-årige skuespiller Simon Stenspil, som bærer på en lille badehotels-hemmelighed: Han er skuespilleren Cecilie Stenspil, der spiller kontorchef-fruen Helene Aurlands, lillebror.

Rosalinde fra 'Badehotellet': - Jeg er  slet ikke så sød i virkeligheden
Rosalinde fra 'Badehotellet': - Jeg er slet ikke så sød i virkeligheden

- Det var lidt sjovt, at da de castede mig til rollen, vidste de ikke, at Cecilie var min storesøster. Det er kun anden gang, at vi spiller sammen i vores voksne liv, så det er skidesjovt, fortæller Simon Stenspil, der første gang arbejdede sammen med sin storesøster, da de var med i en Rolling Stones teater-koncert sidste år.

- Det var Cecilie, der, da vi var børn, begyndte på Eventyrteatret og fik mig med. Hvor jeg holdt ved i mange år, stoppede hun dog, da hun begyndte på gymnasiet.

Godt nyt til fans af 'Badehotellet'
Godt nyt til fans af 'Badehotellet'

Siden har Simon Stenspil på tv haft små roller i serier som 'Rita', 'Dicte' og 'Ditte & Louise'. Han har alligevel været ret spændt på sin debut i 'Badehotellet'.

- Man kan jo smugkigge afsnittet på TV2 play, men det har jeg ikke turdet. Det har jeg haft alt for mange sommerfugle i maven til, haha.

TV 2 lugter blod: Erklærer DR åben 1864-krig
TV 2 lugter blod: Erklærer DR åben 1864-krig

Han kan ikke prale med at have den store vagabond-erfaring fra sit eget liv, men, som han siger, så har man jo prøvet at være på SU.

- Det er jo heldigvis svært i Danmark at komme helt derud, hvor man ikke har råd til mad, men jeg har da været på SU ligesom alle andre og prøvet at leve af pasta med smør. Så det kunne jeg selvfølgelig trække på, da jeg skulle spille sulten i aftenens afsnit, haha.

Simon Stenspil må ikke røbe, hvor stor en rolle han får i tredje sæson af 'Badehotellet'. Om fremtiden kan han fortælle:

- Jeg skal til at starte prøver på Holbæk teater, hvor jeg skal være med i 'Prop og Berta', hvor vi skal rappe i en time til tekster af Clemens. Derefter skal jeg blandt andet lave 'Fornuft og følelser' på Aarhus teater med Cecilie, så der tager vi lige en familietur til.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx