Af - 03/06-17 16:10; Opdateret: 03/06-17 16:34

Åh nej! ‘Game of Thrones’-fans risikerer at skulle vente RIGTIG længeÅh nej! ‘Game of Thrones’-fans risikerer at skulle vente RIGTIG længe

'Game of Thrones'-fans bliver muligvis nødt til at væbne sig med tålmodighed.

Bildstrecke im Grossformat »

Sæson syv af HBO’s voldsomt populære fantasy-serie ‘Game of Thrones’ venter lige om hjørnet.

Natten til den 17. juli vender Jon Snow, Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister og alle de andre karakterer fra Westeros nemlig tilbage til skærmen - men når sæsonens blot syv episoder er slut, kan der gå rigtig lang tid, før vi ser mere til George R. R. Martins fortryllende univers.

Hun spillede syg prinsesse i Game of Thrones: Sådan ser hun ud i dag
Hun spillede syg prinsesse i Game of Thrones: Sådan ser hun ud i dag

Den ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’ var oprindeligt skemalagt til at udkomme om et år - ligesom alle de foregående sæsoner er blevet lanceret med et års mellemrum. Men nu afslører HBO-direktør Casey Bloys, at fans risikerer at skulle vente helt til 2019 for at få afslutningen med.

- De (seriens manuskriptforfattere David Benioff og D. B. Weiss, red.) skal først skrive afsnittene og finde ud af tidsplanen for produktionen. Vi har et bedre overblik, når de er nået længere med skrivningen, siger han i et interview med Entertainment Weekly.

Skabere: Denne karakter fra Game of Thrones har en lille diller
Skabere: Denne karakter fra Game of Thrones har en lille diller

Benioff, Weiss og resten af holdet er stadig i fuld sving med at lægge sidste hånd på sæson syv halvanden måned før premieren, så der kan godt gå et stykke tid, før arbejdet med sæson otte overhovedet går i gang.

Derudover har man planer om at overgå alt og alle med imponerende kampscener, der kræver en hel del arbejde.

- Et af seriens kendetegn har været, hvor cinematisk den er. Serien har vist, at tv er mindst lige så imponerende og i mange tilfælde endnu mere imponerende end film. Det, de gør, er monumentalt, siger HBO-direktøren til Entertainment Weekly.

Ny 'Game of Thrones'-trailer er landet: Det bliver endnu vildere!
Ny 'Game of Thrones'-trailer er landet: Det bliver endnu vildere!

- Når du ser kampscenerne i sæson syv og hvordan jeg forestiller mig, sæson otte vil se ud, er det en stor, stor serie, supplerer han.

Foruden sæson otte, som kommer til at bestå af otte afsnit, har HBO allerede meldt ud, at man arbejder på flere spinoffs til den populære serie.

Vildt! Ed Sheeran skal være med i denne ultra-populære HBO-serie
Vildt! Ed Sheeran skal være med i denne ultra-populære HBO-serie

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx