Af - 10/04-14 22:13

Seinfeld-stjerne smider tøjet på fejlfuld forside af kendt magasinSeinfeld-stjerne smider tøjet på fejlfuld forside af kendt magasin

Julia Louis-Dreyfus, kendt som Elaine i kult-serien Seinfeld, smider kludene på forsiden af den seneste udgave af det populære magasin Rolling Stone.

storybild

Julia Louis-Dreyfus, kendt som Elaine i kult-serien Seinfeld, smider kludene på forsiden af den seneste udgave af det populære magasin Rolling Stone. (Billede: Polfoto)

I Seinfeld var hun ene kvinde i et mandsdomineret univers med Jerry, George og Kramer som sine bedste venner.

Siden kultserien stoppede i 1998 er Julia Louis-Dreyfus dog den – uden at fornærme nogen - af de fire (foruden Jerry Seinfeld, red.), som har haft mest gang i sin karriere. Hvilket forsiden af den seneste udgave af det populære magasin Rolling Stone vel også vidner om.

Seinfeld-skuespiller erklæret død – lige indtil han tweetede sig levende igen
Seinfeld-skuespiller erklæret død – lige indtil han tweetede sig levende igen

Her ses den populære skuespillerinde, som lige nu er aktuel i tv-serien Veep, nøgen under titlen: The first lady of comedy.

På ryggen har Julia Louis-Dreyfus fået en stor 'tatovering' USA's forfatning.

Og det var alt sammen meget fint og understøttede perfekt referencen til 'the first lady' – lige indtil en snarrådig iagttager opdagede en, ifølge Huffington Post, chokerende fejl i tatoveringen.

Underskriften, nederst i venstre hjørne over Dreyfus' hofteben, af John Hancock, som de ville have til at have underskrevet forfatningen, er forkert. Det var nemlig ikke Hancock, der underskrev forfatningen. Han underskrev uafhængighedserklæringen.

'Homeland'-stjerne er død
'Homeland'-stjerne er død

Rolling Stone har efterfølgende forklaret fejlen med, at de havde printet uafhængighedserklæringen på den anden side, men at der ikke var plads til alle underskrifterne. Noget, som flere på sociale medier har rynket på næsen over.

Hovedpersonen selv var ikke sen til at kommentere sagen på Twitter, hvor hun med et satirisk tweet manede al tvivl til jorden:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx