Af - 17/03-14 21:02

Kjeldbjerg målløs efter attentat i 'Et ton cash'Kjeldbjerg målløs efter attentat i 'Et ton cash'

Efter dagens chok-exit fra ‘Et ton cash’ overvejer TV3, om ‘Nøddepatruljen’s tid som realitystjerner på kanalen er slut.

***SE KLIPPET FRA DAGENS AFSNIT OVER ARTIKLEN ***

Mandag aften kunne man på tv-skærmen opleve, hvordan venneparret Martin og Stolle forlod programmet ‘Et ton cash’. De to paradisoer var endt i en duel, hvor taberen blev sendt hjem, så da vennerne nægtede at dyste imod hinanden, blev de i stedet begge smidt ud af programmet af værten Jakob Kjeldbjerg.

- Jeg var målløs. Jeg har lavet mange realityprogrammer, men jeg har aldrig været i nærheden af at opleve noget lignende. Det var helt syret, siger Kjeldbjerg, der kalder deres beslutning et attentat.

- De begår attentat på en stor produktion og forsøger at sabotere programmet med deres handling. Det er et attentat på selve realitybranchen. Hvis jeg var realitystjerne, ville jeg tænke ‘hvad fanden bilder I jer ind’, siger Jakob Kjeldbjerg.

Realitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldig
Realitystjerne skal i fængsel: Timingen er uheldig

Realitystjerne fik smadret lejligheden
Realitystjerne fik smadret lejligheden


Ikke som lovet

At der skulle være tale om et attentat er Martin ikke enig i, og han fortæller, at han og Stolle flere gange havde afvist at deltage.

- Vi sagde kun ja, fordi vi blev lovet, at ‘Et ton cash’ ville handle om at være i god form og kæmpe godt, så de svageste ville ryge ud først. Men det holdt selvfølgelig ikke, siger han.

- Samtidig blev der to gange lavet om på reglerne undervejs til vores ulempe, så vi ville ikke sætte vores venskab på spil over et program, som vi ikke kunne stå inde for. Vores venskab betød mere.

Hos TV3 vil man nu overveje, om Martin og Stolles beslutning skal have konsekvenser.

- De skuffer både meddeltagere, seere, Jakob Kjeldbjerg og TV3. Så jo, vi vil da i den grad overveje, om de to skal have lov at deltage i vores programmer en anden gang, siger pressechef hos TV3, Søren Hedman.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx