04/11-17 14:47

'Ringenes Herre' på vej som ny serie: Skal blive det næste 'Game of Thrones''Ringenes Herre' på vej som ny serie: Skal blive det næste 'Game of Thrones'

Hvis 'Game of Thrones' har vakt din appetit for fantasy, så kan du godt glæde dig til Amazons næste projekt.

storybild

Arkivfoto. (Billede: HO)

'Game of Thrones' synger på sidste vers, og millioner af fans vil se seriens afslutning med tårevædede øjne – og dernæst lede efter den næste serie, der kan give et fix der ligner det, de har fået fra Game of Thrones. Derfor er de store streamingtjenester nu på udkig efter den nye hitserie – og Amazon har kastet blikket på bøgerne af Tolkien – The Lord of The Rings.

Bøgerne ER skrevet

Det gode ved at vælge Lord of The Rings er, at bøgerne ligger der og er skrevet færdige, hvilket ikke var tilfældet ved Game of Thrones – hvor bøgerne stadig ikke er skrevet færdig, og HBO derfor har måttet “improvisere” de sidste mange afsnit – dog med hjælp fra forfatteren. Ikke bare er Lord of the Rings skrevet færdig, den er også lavet flere gange som film – senest i Peter Jacksons version, der var en kæmpe succes. Men den er aldrig lavet som serie i et meget langt format – og det vil kræve ganske betragtelige resourcer at lave en serie ud af de tre tykke bøger. Men det lader det til, at Amazon ikke er bange for.

Mener det alvorligt

En god indikation på, hvor meget Amazon vil investere i projektet er, at forhandlingerne med Tolkiens familie ledes af Amazons CEO Jeff Bezos. Når først en af de største CEO'er i verden er med i forhandlingerne ved man, at der er noget om snakken.

Mangler en hit-serie

Selv om Amazon har et par store serier (eksempelvis Man in the High Castle og Transparent), så mangler de stadig en Game of Thrones, Stranger Things eller House of Cards for at gøre opmærksom på sig selv med deres streamingtjeneste, der stadig mangler en del for at nå op i nærheden af HBO og Netflix. Og der er ingen tvivl om, at en serie baseret på Lord of the Rings universet ville kunne gøre Amazon til en meget større spiller på streamingmarkedet når millioner af Lord of the Rings fans vil flokkes til tjenesten for at se serien.Om serien nogensinde bliver til noget er stadig et åbent spørgsmål – men vi krydser fingre.

Læs også: Anmeldelse: iPhone X er Apples bedste telefon nogensinde

Læs også: Toshiba: Oplad din elektriske bil på 6 minutter

 

Artiklen er bragt i samarbejde med Inputmag.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx