Af Webstud/AS - 08/10-17 18:50; Opdateret: 08/10-17 20:57

Sjælden McDonalds-dip videresælges til vanvittige priserSjælden McDonalds-dip videresælges til vanvittige priser

En amerikansk tegneserie har vundet millioner af seeres hjerter. Nu går fans amok over, at en Nugget-sauce, der er omdrejningspunkt i et af seriens afsnit, bliver genudgivet i virkeligheden.

storybild

Fans af serien 'Rick and Morty' har med succes plaget McDonalds om at få Szechuan-sauce tilbage 19 år efter, den var at finde på menuen. Lørdag skete det så endelig i et ekstremt begrænset parti - nu videresælges Nugget-dippen til vanvittige priser.

LÆS OGSÅ: Så er de ENDELIG tilbage - se den nye trailer her

Tredje sæson af 'Rick and Morty' er slut, og tegneserien har indtaget tredjepladsen over verdens mest populære serier. Et af afsnittene handler om 'Szechuan-sauce' fra McDonalds, som kunne findes på menuen i 1998, og som hovedpersonen Rick higer efter.

via GIPHY

En flok ivrige fans formåede efter, at serien havde omtalte saucen, at få overtalt McDonalds til at bringe saucen tilbage i én enkelt dag. Det skete i lørdags.

LÆS OGSÅ: 'Rick and Morty' gjorde det: McDonald's bringer Mulan-sauce tilbage

Det, der skulle have været en glædelig begivenhed, efterlod mange fans skuffede. Så skuffede, at politiet flere steder måtte tilkaldes, fordi dip-hungrende 'Rick and Morty'-fans blev sure på McDonalds-personalet over det begrænsede oplag.

De fans, som kom tomhændede hjem, kunne trøste sig med, at McDonalds bragte en undskyldning på Twitter i sand 'Rick and Morty'-stil:

LÆS OGSÅ: Fans i chok: Det var ikke en aprilsnar - kultserie er tilbage

Mens normale sur-søde eller barbeque Nugget-dips kan fås i stride, ubegrænsede strømme til en flad 5'er, byder fans i øjeblikket over 1000 kroner (!) på en lille beholder af den sjældne sauce på eBay. I samme kategori finder man også en hel flaske af den værdifulde dip - her har en skør fan budt over 100.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt serie tager fusen på seere i ny sæson

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Stålsat Michael Laudrup: 'Jeg ønsker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx