Af Nadia Guldbæk Welch - 05/04-18 18:54

Paradise-par efter sex på tv: Sådan var det at seParadise-par efter sex på tv: Sådan var det at se

Trine og Mathias har haft et godt øje til hinanden et stykke tid, og nu har de haft sex på hotellet.

storybild

Onsdag aften var der for første gang i denne sæson gang i den under lagnerne på Paradise Hotel.

Mathias og Trine, der i forvejen havde haft et godt øje til hinanden, havde sex efter en af festerne på det luksuriøse hotel i Mexico.

En seance, som Trine ikke havde fortalt sine forældre om inden afsnittet blev vist, fortæller hun til Juicy Play. Her fik parret, der efter hjemkomsten til Danmark er blevet kærester, lov til at se klippet fra deres nat.Og det er ikke helt uden nerver, da programmets vært, den tidligere Paradise-deltager Philip May viser klippet. Parret begynder da også at grine men ånder dog lettet op, da klippet er slut, inden de fortæller, hvordan det er at se.

»Det er fint. Jeg troede, det var værre. Det er ligemeget det dér. Pyt,« siger Trine. Også Mathias afslører, han havde frygtet, at klippet ville være meget 'værre', end det var.

Parret begrunder det med, at de 'heldigvis' er dækket til af lagner, og Mathias fortæller, at han prioriterede at sørge for at Trine var dækket helt til, så der som sådan ikke var noget at se.

Inden sæsonen startede, fortalte Trine ellers, at hun umiddelbart ikke ville have sex på hotellet, men det ændrede sig, da hun blev glad for Mathias.

Det var lige inden premieren på denne sæson af Paradise Hotel, at Trine og Mathias fortalte, at de var blevet kærester.

Det skete dog først efter hjemkomsten fra Mexico, og Mathias har tidligere løftet sløret for, hvordan de fandt ud af, det skulle være de to:

»Jeg har faktisk ikke tænkt mig at sige så meget med hotellet, for det har været på godt og på ondt. Man er nok ikke i tvivl om, der er en af os, der har et godt øje til den anden, og jeg vil ikke røbe noget, det må vi se. Efter jeg kom hjem, fandt jeg ud af, jeg var blevet rigtig glad for Trine. Så der tænkte jeg, at jeg skulle være kærester med hende, så det spurgte jeg hende om, efter jeg ligesom følte, at signalerne var der,« har han tidligere fortalt i et interview med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Spare-myte: Så dyre er dine vaner i...
bt.dk
Rikke Chili faldt om i junglen: Det...
bt.dk
Magnussens boss laver om: 'Hele vores...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx