20/01-18 17:54; Opdateret: 20/01-18 18:13

John og Gina fandt hinanden et højest mærkværdigt sted: ”Folk tror, jeg laver sjov”John og Gina fandt hinanden et højest mærkværdigt sted: ”Folk tror, jeg laver sjov”

De mødtes gennem en dansk portal.

storybild

Vestjyske John fandt melodien med filippinske Gina gennem DBA, hvor de begge havde oprettet en annonce. I aften kan du opleve hende i 'Danmark har talent.'

Sofa, iPhones og spiseborde. Det er nogle af de ting, der handles mest med på DBA. Men på den store brugerportal er det ikke kun ting, der finder frem til nye ejere. I nogle af annoncerne på DBA er det også mennesker, der søger fællesskaber med andre mennesker.

I kategorien 'Musikkontakt og undervisning' kan bands nemlig finde nye bandmedlemmer, og det er præcis sådan, at John og den sang-aktuelle Gina fandt hinanden.

»Det er en fantastisk historie, der egentlig starter på DBA. Jeg synes, den er for god til at være sand,« siger 53-årige John Hatting fra Hjerm i et interview med DBAs inspirationsunivers, DBA Guide.

Han fortsætter:

»Det er de færreste, der er klar over, at der faktisk er et forum på DBA, hvor man kan finde nye mennesker at lave fed musik sammen med. Men det passer jo fint med genbrugstemaet, for Gina er jo godt brugt. Det er jeg også,« griner den lattermilde vestjyde.

'Hende får jeg aldrig fat i'

For fire år siden indrykkede han sin annonce i DBA, hvori han søgte en ny sangerinde. På samme tid oprettede 42-årige Gina Michalls fra Brande også en annonce på DBA, hvor hun søgte et band. Gina havde et år forinden bosat sig i Danmark, efter hun i flere år havde rejst rundt i lande som Grønland, Indonesien, Malaysia, Norge og i sit hjemland, Filippinerne, for at synge.

I Norge stillede hun sågar op i talentprogrammet 'Norge har talent'.

John så Ginas annonce og slog straks hendes navn op på YouTube for at tjekke hende ud.

»Da jeg så hende på YouTube, tænkte jeg, at hun var ALT for dygtig til at spille musik med mig. 'Hende får jeg aldrig fat i,' sagde jeg til mig selv,« fortæller John til DBA Guide og fortsætter:

»Jeg tænkte, at hun da ikke gad at spille i et band som mit. Messi gider jo heller ikke at spille på FC Midtjyllands hold.«

Det er ikke kun Ginas sangtalenter, der gjorde indtryk.

»Da jeg å hende, noterede jeg mig da også, at hun var meget køn. Det er jo dejligt, at hende der skal stå i front og synge, ikke ligner en på 150 kilo,« siger John til DBA Guide og smiler.

John er pavestolt af Gina

Han forklarer samtidig, at han ud fra videoen ikke havde mulighed for at bedømme, at han ville svinge så godt med Gina, som det skulle vise sig.

John tog kontakt til Gina, og de to mødtes til en kop kaffe, hvor de blev enige om at danne band sammen. I snart fire år har de to optrådt sammen, og det er også blevet til et nært og godt venskab.

Derfor bakkede John også Gina op, da hun TV2 ringede til hende og spurgte, om hun ville stille op til audition foran dommerne i tv-programmet 'Danmark har talent'.John tog med Gina til audition, og i sommer stod hun så foran dommerpanelet. Afsnittet bliver vist i aften på TV2, og her kan du høre Gina synge Whitney Houstons megahit 'Run to you'.

John lægger ikke skjul på, at han er pavestolt af Gina:

»Hun synger sangen så godt, at man næsten sidder og overvejer, om der er snydt med noget. Men det er bare Gina, der er rigtig dygtig og professionel. Normalt tager det mindst en dag i studiet at indspille en sang. Men når jeg indspiller med Gina, gør hun det på under en time,« siger John til DBA Guide.

Halvdelen af John og Ginas bandudstyr er købt på DBA

Der er ingen tvivl om, at John er glad for, at han dengang gik på DBA i håbet om at finde en ny musik-makker. I dag anbefaler han også forrummet til alle de musik-venner og bekendtskaber, han kender, og som mangler nogle i sit band.

»Folk tror, jeg laver sjov, når jeg fortæller, at jeg fandt Gina på DBA.” De fleste er slet ikke opmærksomme på, at man på den store platform også kan finde andet end bare brugte ting »siger John til DBA Guide.

Han færdes generelt meget i DBAs musik-kategori, fordi han også tit leder efter instrumenter til bandet. Halvdelen af alt det musikgrej, som han og Gina spiller med, er købt på DBA.

»Jeg handler rigtig meget på DBA. Jeg har for eksempel købt min Fender-guitar på DBA. Lige nu er der enormt meget fantastisk, flot og klassisk musikgrej til salg på portalen til ingen penge,« siger John til DBA Guide, der også har en forklaring på, hvorfor:

»I øjeblikket går folk på festival for at høre de ”rigtige” kunstner, så det er de færreste, der kan klare tilværelsen som solomusiker, hvor de sidder i en Hawaiiskjorte og spiller på keyboard. Mange har givet op, og derfor flyder det med fantastisk udstyr til fornuftige priser på DBA lige nu.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx